1 november 2020

De vier pijlers van een gezonde levensstijl

Met de mooiste inrichting en de modernste digitale toestellen zijn wij in niets te vergelijken met de reguliere sportschool. De intelligente en ergonomische fitnesstoestellen zorgen ervoor dat je cardio, kracht en flexibiliteit opbouwt en stellen je in staat jouw sportdoelen na te streven. Maar het is ook allerminst onze lifestyle coaching wat The Training Club onderscheidt van anderen. Het leiden van een gezonde levensstijl gaat namelijk verder dan alleen bewegen en trainen. Bij een gezonde levensstijl is het ook van belang dat je goed eet, goed herstelt en je je mentaal goed voelt. De werkwijze van The Training Club is daarom gebaseerd op de vier pijlers voor het behalen én behouden van resultaat: training, voeding, gedrag en herstel.

Training
Goed trainen en bewegen is de basis van elke sporter en van belang om de gezondheid op peil te houden. Door de dag heen bewegen we onbewust al heel wat af. We zitten echter ook veel stil: gemiddeld zo’n negen uur per dag. Daarnaast vergeten we vaak dat trainen ook belangrijk is bij beweging. The Training Club helpt je hierbij met een individueel afgestemde cardio, kracht- en flexibiliteitstraining, die het dagelijkse zitgedrag compenseert en jouw lichaam naar een gezonder niveau tilt.

Voeding
Voeding is een onmisbaar element bij het volgen van een gezonde levensstijl. Progressie in training maak je ook alleen als je voeding op peil is. The Training Club helpt je inzicht te krijgen in je eetgewoonten en ontwikkelt samen met jou een gezonder voedingspatroon dat bij jou en jouw levensstijl past.

Gedrag
Je hebt de knop omgezet en bent begonnen met goed trainen en goed eten. Nu volgt echter het moeilijke gedeelte. Hoe kun je de motivatie behouden om ook daadwerkelijk door te zetten met het beweeg- en voedingspatroon dat je nu hanteert? Dat hangt allemaal van jouw mindset af. De coaches van The Training Club helpen je de veranderingen die je doorgaat naar gewoonten te creëren, zodat je na verloop van tijd zonder moeite het beoogde patroon kunt blijven volgen.

Herstel
Tot slot is er nog de pijler herstel. Het is de meest onderschatte factor bij het leiden van een gezonde levensstijl. Het is echter wel van belang dat je je trainingen afwisselt met periodes van rust. Dat is nodig om vooruitgang te boeken, de kans op blessures te verlagen en stress te voorkomen. The Training Club helpt je hierbij door samen met jou te kijken naar je wekelijkse activiteiten en je te coachen in hoe en wanneer je het best je rustmomenten kunt inplannen.

Bij The Training Club streven we naar een ultieme beleving met focus op resultaat. Zoals je ziet begeleiden we je hier stap voor stap in, zowel fysiek in de club alsook op afstand. Door middel van de nieuwste technieken is de reikwijdte van onze coaching ook zowaar oneindig. Onze begeleiding blijft daardoor niet beperkt binnen de vier muren van onze club, maar stelt ons in staat je altijd te ondersteunen, waar je ook bent. Geïnteresseerd? Meld je aan voor een gratis, vrijblijvende proefsessie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest