THE TRAINING CLUB: WIE ZIJN WE

Bij The Training Club staat voorop: samen kiezen voor gezonder leven, bewegen en met plezier sporten. Alle leden worden begeleid bij het bepalen van hun persoonlijke doelen, zodat ze heel gericht hun bezoek aan onze club invullen. Een doel kan groot zijn: afvallen, meedoen met een marathon. Of klein: conditie opbouwen, sporten voor je ontspanning. Wat je doel ook is; de instructeurs en groepslestrainers zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en natuurlijk met regelmaat komt sporten.

Vind jij het soms moeilijk je doel te bepalen?

Wil je blijvende begeleiding en niet aan je lot worden overgelaten? Een stok achter de deur? Jouw doel is onze missie. Je kiest voor meer of minder begeleiding, waarbij wij ons inzetten om jou te helpen je doel te bepalen en te bereiken!

Vraag een Gratis Proefweek aan!

Wil jij ook sporten in een fijne club waar je kunt rekenen op aandacht en begeleiding? Meld je hieronder aan voor een gratis weekpas op één van onze locaties.

Contact

The Training Club
Langewijk 366
7701 AR Dedemsvaart
0523-612478


The Training Club Zwartewater
Sisalstraat 60
8281 JK Genemuiden
038 385 9042
 • Leuke en gezellig sportschool. Gezellige sfeer en vriendelijk personeel.

  Leon
 • Een hele aangename sfeer hangt er bij The Training Club en echte feel good motivatie begeleiding en goeie tips. Top Club!

  Julien
 • Geweldige sportschool met super apparatuur!! Begeleiding is ook top!

  Mark
 • Wat een geslaagde metamorfose! Super mooi, licht en ruim en ontzettend mooie fitness apparaten. Top!!

  Margaret
 • Ik merk dat ik trouw blijf komen, door de fijne begeleiding. Sporten bevalt me prima!

  Sandra
 • De eGym training is elke keer een persoonlijke uitdaging. En het werkt!

  Gert

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.