Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

De voedingscoach voor Zuidwolde

Gezonde voeding is heel belangrijk voor iedereen, maar het is niet makkelijk om je ook aan een gezond voedingspatroon te houden. Het lijkt misschien alsof het makkelijk is om hier zelf mee aan de slag te gaan, maar zonder stok achter de deur blijkt het toch vaak moeilijk te zijn. Bij The Training Club denken we dat het beter is om met een professionele voedingscoach voor Zuidwolde aan de slag te gaan als je zeker wil zijn dat je resultaten gaat behalen. Wij hebben coaches in dienst die graag samen met jou gaan bekijken wat voedingscoaching in Zuidwolde voor jou kan betekenen.

Aan de slag met een coach voor voeding in Zuidwolde?

Zit jij niet lekker in je vel en heb je het gevoel dat dit je belemmert in je leven? Ga dan een keer om tafel met een van de personal coaches van The Training Club. Ze bekijken dan samen met jou je persoonlijke situatie, waarna ze aan de hand hiervan een plan opstellen dat perfect op jouw situatie is afgestemd. Dit is een plan waar je een voedingsplan in terugvindt, maar ook trainingen en personal coaching. Dit laatste zetten we in om ervoor te zorgen dat jij mentaal weerbaarder wordt. Dit is nodig om de kracht te krijgen om bezig te blijven met stappen nemen.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.