Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

De voedingscoach voor Slagharen

Wil jij met een voedingscoach aan de slag, zodat je een gezonder en meer vitaal leven kunt leiden? We nodigen je dan van harte uit om eens contact op te nemen met The Training Club, voor voedingscoaching bij Slagharen in de buurt. We hebben meerdere coaches in dienst die alles weten over gebalanceerde voeding en die jou graag verder helpen met het maken van belangrijke keuzes op het gebied van je gezondheid. Een beter voedingspatroon kan een positieve impuls geven aan jouw gezondheid. Gecombineerd met goede trainingen en personal coaching ga jij straks flinke stappen vooruit nemen.

Aan de slag met een coach voor voeding voor Slagharen

Heb jij het idee dat je gezondheid wel een impuls kan gebruiken? Je kan er dan voor kiezen om een abonnement te nemen bij een sportschool en hier aan wat apparaten te gaan hangen, maar je kunt je afvragen of je dan daadwerkelijk stappen vooruit gaat nemen. Het is beter om met een voedingscoach bij Slagharen in de omgeving om tafel te gaan zitten om een persoonlijk plan op te stellen. Aan de hand van dit plan ga je dan aan jezelf werken. We staan altijd klaar om jou verder te helpen met het bereiken van je doelen. Het gaat bij voedingscoaching in Slagharen niet alleen maar om afvallen, maar ook vooral om beter in je vel te komen zitten.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.