Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

De voedingscoach voor Hardenberg

Ben jij op zoek naar een professionele voedingscoach in Hardenberg? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de coaches van The Training Club. Wij hebben gedreven, enthousiaste coaches in dienst die jou graag helpen beter in je vel te komen zitten. Dit doen ze door middel van goede trainingen, maar ook door een op maat opgesteld voedingspatroon. Zo helpen wij je aan een vitalere leefstijl, die jou helpt om meer te gaan genieten van het leven. Je mag dan ook altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten.

Professionele voedingscoaching in Hardenberg

Wellicht vraag jij jezelf af wat een voedingscoach allemaal voor je kan doen? Samen met deze coach voor voeding in Hardenberg ga je bekijken wat jouw huidige voedingspatroon is. We analyseren dit en bekijken hoe het aangepast kan worden om jou gezonder te maken. Met een goed plan leer je goed eten, wat helpt bij een vitale levensstijl. Maar, dat is natuurlijk niet het enige waar wij je bij helpen. Je kunt er bij ons namelijk ook op rekenen dat je genoeg leert bewegen en dat je algemeen een gezondere leefstijl naleeft. Je voedingscoach in Hardenberg helpt je hierbij. Dit doen wij dan weer door middel van analyses en bijsturen.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.