Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

De voedingscoach voor Dedemsvaart

Wil jij werken aan een gezondere levensstijl? Dan is het goed om dit samen te doen met een professionele, ervaren en betrokken lifecoach. Hiervoor ben je bij The Training Club aan het juiste adres. We hebben een voedingscoach in Dedemsvaart voor je klaarstaan, die graag met jou aan de slag gaat. We denken dat een beter voedingspatroon een belangrijke pijler is voor een beter leven. We gaan dan ook graag een keer met je om tafel om te bekijken wat er op dit gebied voor jou allemaal precies nodig is. Wat zijn je persoonlijke doelen? En met wat voor programma kan jij dat samen met ons gaan bereiken?

Professionele voedingscoaching in Dedemsvaart

We helpen je graag beter in je vel te komen door middel van ons Personal Power Plan. Hiermee willen we je helpen over te schakelen naar een gezonde en fitte leefstijl. Hiermee kun je afvallen, fitter zijn en meer energie krijgen. Een belangrijk onderdeel van dit plan is de voeding. We stellen een voedingspatroon voor je op waarmee je er op mag rekenen dat jij gezonder gaat worden. Afvallen is daarbij niet het enige doel, maar ook die verbeterde energie. Bij dit plan ga je minstens twee keer per week aan de slag met een training, waarbij we ook een keer per week een coaching moment hebt waarin we doornemen wat voor stappen je al hebt genomen.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.