Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

Aan de slag met een voedingscoach voor Balkbrug

Wil jij je levensstijl veranderen? Heb je het gevoel dat je niet lekker in je vel zit, ben je niet vitaal en zit je ook niet op je ideale gewicht? Dan is het goed om eens contact op te nemen met een professionele voedingscoach voor Balkbrug. Als jij een ervaren, enthousiaste coach bij jou in de buurt vindt, dan raden wij je aan om hiervoor contact op te nemen met The Training Club. Wij zijn gevestigd in Dedemsvaart, Genemuiden en Hardenberg. We hebben hier mensen klaarstaan die graag met je aan de slag gaan. Neem voor voedingscoaching in Balkbrug dan ook vandaag nog contact met ons op.

De coach voor voeding voor Balkbrug

We hebben bij The Training Club heel wat ervaring met het helpen van mensen. Hiervoor combineren we voedingscoaching voor Balkbrug met een uitgebalanceerd trainingsprogramma en personal coaching. Dit alles om een zo evenwichtig mogelijk programma aan te kunnen bieden aan onze gasten. We raden je aan eens contact met ons op te nemen als je hier meer over wil weten. We gaan dan een keer met je om tafel om met je door te nemen wat voor programma jou het beste zou helpen. Onze coach voor voeding in Balkbrug heeft veel ervaring met het opstellen van dergelijke programma’s en helpt jou ook graag verder.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.