TRAININGEN

  • REAL TRAINING

    Echt trainen - volgens trainingsprincipes, met de juiste techniek en onder professionele begeleiding - transformeert elke doelstelling in resultaat. Bij The Training Club ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling en de verbetering van vaardigheden. De resultaten die je wilt bereiken volgen dan vanzelf. Of het nu gaat om meer energie, fitheid, atleticisme, prestatievermogen of een duurzamere leefstijl. The Training Club biedt zo'n 60 trainingen per week, waarin professionele, academisch geschoolde trainers garanderen dat je effectief, veilig en geïnspireerd traint.


    Een compleet en uitgebalanceerd trainingsprogramma dient vier soorten training te bevatten, die elkaar niet kunnen vervangen. Ontdek net als een pro hoe de sleutel tot elk resultaat ligt in een combinatie van kracht, conditie, core en lenigheidstraining. Deze combinatie voorkomt tegelijkertijd eenzijdig trainen, overbelasting en blessures. The Training Club trainingen worden volgens het trainingsprincipe van periodisering ontwikkeld. Dit betekent op de korte termijn dezelfde training herhalen en op de lange termijn variëren. Dit vraagt om een maximale adaptatie door het lichaam en creëert een maximaal leereffect, waardoor vaardigheden en resultaten snel vooruitgaan.

  • TRAIN LIKE A PRO FORMULA

    • Echte training | het toepassen van bewezen trainingsprincipes die daadwerkelijk adaptatie veroorzaken en ons constant doen vooruitgaan, ongeacht huidig fitheidsniveau of leeftijd.
       
    • Effectieve en veilige techniek |  bewegen op een manier die gebaseerd is op de menselijke anatomie, dat wil zeggen volgens hoe je gebouwd bent om functioneel het beste te bewegen
       
    • Professionele coaching | een trainer die technische uitleg, begeleiding en correcties geeft zodat je altijd effectief en veilig traint en die jou wanneer je het zwaar hebt motiveert om door te gaan
       
    • Een inspirerende omgeving | een trainer die het goede voorbeeld geeft, sociale energie, plezier, muziek en een stimulerende maar niet-competitieve omgeving
       
    • Een gefundeerde visie | de ideeën en opvattingen die we hebben over trainen moeten kloppen met hoe wij daadwerkelijk mentaal en fysiek leren en groeien.
  • BOXFIIT

    BOXFIIT

    Verbeter je behendigheid, kracht en conditie binnen no-time met boxen tijdens het sparren op bokszakken. En dat is niet alles. Je geeft je zelfvertrouwen ook een boost! Wees niet bang voor de klappen, wel voor de spierpijn.

    MEER INFORMATIE
  • BOOTCAMP

    BOOTCAMP

    Spring door autobanden en train met battle ropes en kettlebells. Met deze intensieve les verbeter je kracht en uithoudingsvermogen.

    MEER INFORMATIE
  • HIIT BOX

    HIIT BOX

    Wil jij je training next level brengen? Tijdens deze High Intensity Interval Training (HIIT) ga je tot het uiterste met kettlebells, box jumps en je eigen lichaamsgewicht. De perfecte training als je wilt afvallen!

    MEER INFORMATIE
  • YOGA

    YOGA

    Yoga geeft je rust en ontspanning. Een moment om je terug te trekken uit de dagelijkse drukte. Familie, vrienden, werk, je telefoon: alles kan wel even wachten. Nu is het jouw moment om op adem te komen, letterlijk en figuurlijk.

    MEER INFORMATIE
  • THE CROSSBOX

    THE CROSSBOX

    The CrossBox is een super intensieve trainingsvorm, die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert. Tijdens deze training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

    MEER INFORMATIE
  • POWER

    POWER

    Kracht en uithoudingsvermogen train je beide bij Power. Geen enkele spiergroep slaan we over, dus maak je borst maar nat. Het maakt niet uit of je veel of juist géén ervaring hebt, je bepaalt je gewichten namelijk zelf. Hoe zwaarder het gewicht, hoe zwaarder de oef

    MEER INFORMATIE
  • SPINNING

    SPINNING

    Kilometers maken op lekkere beats zonder ook maar een centimeter vooruit te komen. Dat kan alleen bij spinning. Het voordeel: je geeft niet alleen energie, je krijgt er ook veel energie voor terug. En een fantastische conditie.

    MEER INFORMATIE
  • FIT & SHAPE

    FIT & SHAPE

    Breng je lichaam helemaal in vorm met Fit & Shape. Tijdens deze les train je cardio en kracht met behulp van verschillende materialen. Dit doe je natuurlijk het best op motiverende muziek, dus daar kan je op rekenen.

    MEER INFORMATIE
  • ZUMBA

    ZUMBA

    Mix fitnessoefeningen met Latijn-Amerikaanse dansmuziek en je hebt Zumba. Ritmegevoel of niet: op deze tropische nummers kan je niet stilstaan. Bij Zumba dans je verschillende stijlen zoals salsa, merengue en cumbia.

    MEER INFORMATIE
Transformation Project bij The Training Club

Transformation Project bij The Training Club

Geplaatst op: 2018-07-02

Ga fitter en slanker de zomer door met het Transformation Project van The Training Club.

Lees meer Meer nieuws
Beach Body Challenge bij The Training Club!

Beach Body Challenge bij The Training Club!

Geplaatst op: 2018-05-03

Start nu met een Fitter en Gezondere leefstijl bij The Training Club en ga Fit de Zomer in!

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.