FITNESS

De fitness is het hart van onze club. Wil je afvallen, meer conditie opbouwen of sterker worden? Onze ervaren fitcoaches staan klaar om je te helpen bij jouw doelen. 

 • FITCOACH

  FITCOACH

  Ieder lid krijgt gratis advies van een fitcoach. Deze helpt je op weg en adviseert welke training past bij jouw doel. Advies van de fitcoach is inbegrepen bij je lidmaatschap.

  MEER INFORMATIE
 • PERSONAL TRAINING

  PERSONAL TRAINING

  Heb je net dat extra duwtje in de rug nodig om je doelstellingen te behalen? Of wil je je bestaande training naar een hoger plan tillen? Dan is personal training zeker iets voor jou!

  MEER INFORMATIE
 • BEDRIJFSFITNESS

  BEDRIJFSFITNESS

  Een gezonde levenstijl draagt bij aan een gelukkiger leven. Zowel thuis als op de werkvloer. Als werkgever ben je (mede)verantwoordelijk voor de gezondheid van je personeel. Met bedrijfsfitness zorg je dat medewerkers fit en gezond blijven.

  MEER INFORMATIE
 • FUNCTIONAL TRAINING

  FUNCTIONAL TRAINING

  Heb je weinig tijd, maar wil je toch een volwaardige fitnesstraining doen? Doe dan mee met functional training. Een intensieve training van gemiddeld 30 minuten.

  MEER INFORMATIE
Transformation Project bij The Training Club

Transformation Project bij The Training Club

Geplaatst op: 2018-07-02

Ga fitter en slanker de zomer door met het Transformation Project van The Training Club.

Lees meer Meer nieuws
Beach Body Challenge bij The Training Club!

Beach Body Challenge bij The Training Club!

Geplaatst op: 2018-05-03

Start nu met een Fitter en Gezondere leefstijl bij The Training Club en ga Fit de Zomer in!

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.