FITNESS

De fitness is het hart van onze club. Wil je afvallen, meer conditie opbouwen of sterker worden? Onze ervaren fitcoaches staan klaar om je te helpen bij jouw doelen. 

 • FITCOACH

  FITCOACH

  Ieder lid krijgt gratis advies van een fitcoach. Deze helpt je op weg en adviseert welke training past bij jouw doel. Advies van de fitcoach is inbegrepen bij je lidmaatschap.

  MEER INFORMATIE
 • PERSONAL TRAINING

  PERSONAL TRAINING

  Heb je net dat extra duwtje in de rug nodig om je doelstellingen te behalen? Of wil je je bestaande training naar een hoger plan tillen? Dan is personal training zeker iets voor jou!

  MEER INFORMATIE
 • BEDRIJFSFITNESS

  BEDRIJFSFITNESS

  Een gezonde levenstijl draagt bij aan een gelukkiger leven. Zowel thuis als op de werkvloer. Als werkgever ben je (mede)verantwoordelijk voor de gezondheid van je personeel. Met bedrijfsfitness zorg je dat medewerkers fit en gezond blijven.

  MEER INFORMATIE
 • FUNCTIONAL TRAINING

  FUNCTIONAL TRAINING

  Heb je weinig tijd, maar wil je toch een volwaardige fitnesstraining doen? Doe dan mee met functional training. Een intensieve training van gemiddeld 30 minuten.

  MEER INFORMATIE
Boksen: Maak jij deze fouten?

Boksen: Maak jij deze fouten?

Geplaatst op: 2018-02-20

Steeds meer mensen doen aan (kick)boksen. Logisch, want deze sport is ideaal om kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen te trainen. Trainer Roy over de meest gemaakte fouten tijdens het boksen.  1....

Lees meer Meer nieuws
Zijn noten wel zo gezond?

Zijn noten wel zo gezond?

Geplaatst op: 2017-04-30

Deze hand noten bevat ongeveer 380 kilocalorieën. Dat is wel even schrikken, want een hand noten eet je zomaar weg. Ze bevatten een variëteit aan voedingsstoffen. Ze zijn rijk aan vezels, eiwit, ver...

Lees meer Meer nieuws