Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

De sportschool voor Gramsbergen en omstreken

Ben jij op zoek naar een sportschool in Gramsbergen waar jij effectief aan de slag kunt gaan met het bereiken van je doelen? Waar je niet alleen fysiek aan jezelf werkt, maar waar het mentale aspect ook belangrijk is? Dan raden wij je aan om gewoon even te komen kijken bij de mogelijkheden die je hebt met het Personal Power Plan van The Training Club. Onze sportschool voor Gramsbergen en omstreken biedt jou de mogelijkheid om met jezelf aan de slag te gaan en zo je einddoel te bereiken. Onze personal trainers gaan graag eens met je om tafel zitten om onze methode en filosofie met je door te nemen.

Sportscholen in Gramsbergen

Wellicht heb je wel eens een sportschool voor Gramsbergen en omstreken bezocht en vond je daar niet wat je zocht. Bij The Training Club vind je een andere methode. Wij willen iedereen helpen om beter te worden, om aan hun conditie te kunnen werken, maar ook geestelijk stappen te kunnen maken. Vandaar ook dat wij altijd werken volgens de vier pijlers die in onze ogen onmisbaar zijn als je vooruitgang wil boeken. We hebben het dan over gedrag, voeding, training en herstel. Als deze vier pijlers samenwerken is het mogelijk om echt vooruitgang te boeken. De personal trainers bij onze sportschool voor Balkbrug willen jou hier graag bij helpen!
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.