Personal Power Plan

Het creëren van een gezonde en fitte leefstijl is de hoofdmissie tijden ons Personal Power Plan Programma. Afvallen, fitter zijn, meer energie of je lekkerder in je vel voelen.

Je gaat minimaal twee keer per week aan de slag met een workout, waarbij kracht, mobiliteit en focus op de proef worden gesteld. Daarnaast heb je per week een coaching moment, waarbij we jouw doelen onder de loep nemen. We leren je hoe je bewust wordt van bepaalde keuzes en patronen en de acties die daarbij horen.

Het Personal Power Plan Programma duurt 3 maanden. We werken aan voeding, training en coaching, waarbij je patronen doorbreekt en een transformatie ondergaat.

DIT IS WAT JE KRIJGT

PERSOONLIJKE INTAKE, NULMETING EN KICK-START

We starten altijd met een nulmeting en kick-start, zo kan je precies je voortgang bijhouden en ontvang je alle materialen om te werken aan jouw doelen.

VYTAL APP

Onze Vytal app waarin op jou afgestemde dagschema’s staan, inclusief boodschappenlijsten. *Het is geen dieet.

WEKELIJKSE COACHING EN TRAININGSMOMENTEN

Elke week heb je 1x een coaching op jouw doel en heb je 1x per week een functionele workout.

100% COMMITMENT EN SUPPORT VAN JOUW PERSONAL TRAINER/COACH

Wij zijn geen online service en werken met echt oprecht betrokken coaches. Zij staan voor jou klaar en helpen jou met het bereiken van je persoonlijke doelen. Persoonlijke aandacht is een grote focus voor ons.

Vraag hier je gratis proefsessie aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!