Expertises

Bewegingsdeskundige Overgewicht en Obesitas

Onze coaches zijn opgeleid om beweegadviezen te kunnen geven aan mensen met (pre-diabetes) en/of diabetes mellitus type 2. en overgewicht & obesitas. Om de beweegadviezen op professioneel niveau te kunnen geven zijn onze beweegprotocollen opgesteld gebaseerd op de door TNO ontwikkelde beweegprogramma’s.

Business Coaching

De unieke combinatie van bedrijf strategie, ondernemend gedrag en coaching op de WIE de ondernemer en leider binnen een bedrijf en voor zijn team moet zijn, zorgt direct voor resultaat binnen je bedrijf.

Mylogenics™

Mylogenics™ is een unieke revalidatie & behandelmethode voor alle soorten (chronische) blessures.

PHP™

Personal Hormonal Profiling™ (PHP) is een gepatenteerde methode waarmee op een natuurlijke manier invloed kan worden uitgeoefend op onze hormoon huishouding.

Performance Coaching

Wil je als Performance Coach blijven groeien in succes, dan moet je als mens blijven groeien. Daarom volgt Roy zelf intensieve Performance Coaching en werkt hij met de allerbeste in zijn vakgebied. Echte coaching is in de basis niets anders dan het overdragen van leven.

Performance Training

Al onze Performance Trainers zijn gediplomeerd en volgen jaarlijks diverse opleidingen en masterclasses. Wij focussen op kwaliteit en resultaat, niet op kwantiteit.