Power

Wat is Power®?

Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Power® is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie &kracht.

Is Power® iets voor mij?

Power® is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met Power® binnen handbereik. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Hoe ziet een Power® les eruit?

De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale workout. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik.

Share the power & Share the fun!

Claim 1 van de 30 Proefmaanden voor de Power!

The Training Club heeft een speciale actie voor nieuwe leden: 1 Proefmaand voor de Power! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van sporten voor jou betekent. Vul jouw naam, e-mail en telefoonnummer in om de proefmaand te claimen. We bellen je om een afspraak te maken.

Let op: vanwege beperkte capaciteit is deze proefmaand tijdelijk en uitsluitend online te claimen door maximaal 30 personen!

Benefits Power®:

  • Muziek zorgt voor inspiratie, motivatie en fun

  • Je bepaalt zelf de intensiteit van de training

  • Afwisselend en uitdagend door de opbouw van de les

  • Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt

Results Power®:

  • Je werkt effectief aan je spierconditie, spierversterking en spierversteviging

  • Positief effect op je energielevel en figuur

  • Tijdens de ClubJoy Power® les verbrand je ongeveer 600 calorieën