Personal training

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Nederland? Een gemotiveerde, enthousiaste professional die jou helpt bij het maken van de juiste keuzes in je leven? Personal training bij The Training Club staat bekend om de exclusieve aanpak. Als je merkt dat je conditie verslechtert en je mentale welzijn niet optimaal is, kan personal personal training jou ondersteunen om vooruitgang te boeken.

Verschillende redenen kunnen je naar een personal trainer leiden. Samen bekijken we jouw doelen: wil je gewicht verliezen, je conditie verbeteren of fysiek sterker worden? We stellen samen een plan op om je doel te bereiken. The Training Club beschikt over de benodigde middelen om jou te helpen je beter te voelen. Onze aanpak onderscheidt zich op diverse vlakken van andere centra, dankzij onze trainingsmethoden en de toewijding aan al onze trainees. Het belang van persoonlijke begeleiding tijdens personal training staat bij ons voorop. Kies voor 1 op 1 personal training bij The Training Club en investeer in jezelf voor een betere levenskwaliteit. Deze vorm van personal training in Nederland groeit gestaag in populariteit vanwege de gerichte aandacht die het biedt. Ons team bestaat uit professionals die uitstekend weten hoe ze individuen kunnen ondersteunen en begeleiden naar fysiek en mentaal welzijn.

0
uur per dag
0
dagen per week
0
dagen per jaar op
0
locaties geopend

Wat kost personal training?

Bij The Training Club begrijpen we dat transparantie over de kosten van personal training essentieel is. Onze tarieven voor personal training zijn ontworpen om effectieve begeleiding en ondersteuning te bieden tegen betaalbare prijzen.

Wat kost personal training bij ons? We bieden verschillende opties die passen bij jouw behoeften en doelen, daarom bieden we drie verschillende abonnementen. Alle drie de abonnementen bieden constante begeleiding op basis van de 4 pijlers: training, voeding, gedrag en herstel. De kosten voor personal training zijn afhankelijk van het type abonnement. Voor slechts €49,95 per 4 weken kun je al profiteren van deze uitgebreide ondersteuning. Omdat personal training voor iedereen toegankelijk moet zijn hebben we voor onze jeugdige leden een pakket voor €29,95 per 4 weken, waarmee ze toegang hebben tot dezelfde hoogwaardige begeleiding en faciliteiten.

Onze tarieven voor personal training omvatten niet alleen deze voordelige pakketten, maar bieden ook constante monitoring van je vooruitgang. Elke 24 workouts krijg je een voortgangsgesprek en een professionele lichaamsanalyse om je ontwikkeling te volgen. Bij The Training Club krijg je waar voor je geld: effectieve workouts van maximaal 45 minuten op unieke toestellen die je progressie bijhouden. Bovendien heb je onbeperkt toegang tot al onze clubs en diensten. Ontdek onze betaalbare prijzen voor hoogwaardige personal training en investeer in je gezondheid en welzijn met onze flexibele tarieven.

Onze lidmaatschappen en tarieven

Als lid van The Training Club herken je de waarde van een kwalitatief concept. Je wilt uitsluitend het allerbeste voor jezelf en je gezondheid.

Resultaat

4 weken
59,95
 • Constante begeleiding op basis van de 4 pijlers training, voeding, gedrag en herstel.
 • Elke 24 workouts een voortgangsgesprek, inclusief een professionele lichaamsanalyse.
 • Effectieve workouts van maximaal 45 minuten op unieke toestellen die je progressie bijhouden.
 • Onbeperkte toegang tot alle clubs en gebruik van onze services.
per 4 weken

Resultaat Voordeel

52 weken
49,95
 • Constante begeleiding op basis van de 4 pijlers training, voeding, gedrag en herstel.
 • Elke 24 workouts een voortgangsgesprek, inclusief een professionele lichaamsanalyse.
 • Effectieve workouts van maximaal 45 minuten op unieke toestellen die je progressie bijhouden.
 • Onbeperkte toegang tot alle clubs en gebruik van onze services.
per 4 weken

Resultaat Jeugd

4 weken
29,95
 • Constante begeleiding op basis van de 4 pijlers training, voeding, gedrag en herstel.
 • Elke 24 workouts een voortgangsgesprek, inclusief een professionele lichaamsanalyse.
 • Effectieve workouts van maximaal 45 minuten op unieke toestellen die je progressie bijhouden.
 • Onbeperkte toegang tot alle clubs en gebruik van onze services.
per 4 weken

Personal performance training

Personal training in de sportschool

Bij The Training Club bieden we niet alleen boxing personal training, maar ook gespecialiseerde programma’s voor personal performance training en afvallen. Onze personal performance training is ontworpen om jouw prestaties naar een hoger niveau te tillen, of je nu een atleet bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of iemand die zijn dagelijkse fysieke prestaties wil optimaliseren. Met aandacht voor specifieke doelen, technieken en individuele behoeften, bieden onze trainers op maat gemaakte sessies die gericht zijn op het verbeteren van kracht, snelheid, behendigheid en algehele prestaties. Voor degenen die streven naar gewichtsverlies bieden wij ook personal training programma’s die zich richten op effectieve strategieën voor afvallen. Onze trainers combineren aangepaste trainingsschema’s met voedingsadvies en ondersteuning om jou te helpen bij het bereiken van je streefgewicht op een gezonde en duurzame manier.

We geloven we in een holistische benadering van fitness, waarbij zowel fysieke als mentale aspecten worden aangepakt. Onze personal training voor performance en afvallen is gericht op het bieden van niet alleen resultaten op korte termijn, maar op het opbouwen van duurzame gezonde gewoonten voor de lange termijn. Ervaar zelf de voordelen van onze op maat gemaakte personal training programma’s voor personal performance training en afvallen en ontdek hoe deze jou kunnen helpen bij het bereiken van jouw specifieke fitnessdoelen.

Ontdek de voordelen van personal training in de sportschool bij The Training Club, waar onze personal training programma’s je begeleiden naar je fitnessdoelen op een doelgerichte en gepersonaliseerde manier. Onze focus ligt op het bieden van op maat gemaakte trainingssessies die afgestemd zijn op jouw individuele behoeften en doelstellingen, en die plaatsvinden binnen de dynamische omgeving van onze sportschool. Met personal training in onze sportschool heb je toegang tot state-of-the-art fitnessapparatuur en professionele begeleiding van ervaren trainers. Of je nu nieuw bent in de sportschool of je wilt je fitness naar een hoger niveau tillen met personal training, onze trainers bieden ondersteuning, motiveren je en passen trainingsschema’s aan om jouw vooruitgang te maximaliseren.

Onze personal training fitness programma’s zijn gericht op het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en algehele fitness. Van individuele sessies tot groepstrainingen, wij streven ernaar om een omgeving te creëren waarin jij je comfortabel voelt om aan je doelen te werken. Bij The Training Club geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding in de sportschool om jou te helpen jouw ambities te realiseren. Ervaar de effectiviteit van personal training in de sportschool en ontdek hoe onze aanpak jou kan helpen om de beste versie van jezelf te worden.

1659691672460

Roy van Zijl

Oprichter & Eigenaar

“Verspil geen kostbare tijd aan ineffectieve training: werk met een ervaren coach en behaal waardevol resultaat dankzij onze trainingsmethode en eerlijke coaching.”

De club voor mensen die het uiterste uit hun leven willen halen

Wij bieden wat werkt, niet wat makkelijk is of wat je het prettigst vindt. Samen gaan we voor verandering en resultaat.

Clubs

Dedemsvaart

Langewijk 366, 7701 AR Dedemsvaart

Genemuiden

Sisalstraat 60, 8081 JB Genemuiden

Hardenberg

Kruiwiel 2, 7773 NL Hardenberg

Telefoon

Dedemsvaart 0523-612478

Genemuiden 038-3859042

Hardenberg 0523-703311

Openingstijden

24/7
Open voor info:
Ma - 08:00 - 12:00 uur | 16:00 - 21:00 uur
Di - 08:00 - 12:00 uur | 16:00 - 21:00 uur
Wo - 08:00 - 12:00 uur | 16:00 - 21:00 uur
Do -08:00 - 12:00 uur | 16:00 - 21:00 uur
Vr - 08:00 - 12:00 uur