PERSONAL TRAINING

Of je nu net begint met fitness of al even bezig bent: een beetje hulp is altijd fijn. Daarom staan onze fitcoaches en personal trainers klaar om je te helpen bij je training.

Fitcoach of Personal Training?

Iedere clubmember krijgt een fitcoach. Deze maakt een sportprogramma op maat, waarmee je zelf aan de slag gaat in de fitness. Tussentijds evalueer je met de fitcoach hoe het gaat en stuur je bij waar nodig. Personal Training gaat nog een stapje verder. Dit is een-op-een begeleiding, waarbij de personal coach je het gehele uur helpt bij je training en motiveert. Hieraan zijn extra kosten verbonden. 

Wat kost Personal Training?

Personal Training zit niet bij het lidmaatschap inbegrepen. De kosten voor een personal trainer zijn per halfuur of per uur.

Maak kennis met Personal Training bij The Training Club

Wil je gelijk starten met Personal Training? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Contact

The Training Club
Langewijk 366
7701 AR Dedemsvaart

0523-612478
Boksen: Maak jij deze fouten?

Boksen: Maak jij deze fouten?

Geplaatst op: 2018-02-20

Steeds meer mensen doen aan (kick)boksen. Logisch, want deze sport is ideaal om kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen te trainen. Trainer Roy over de meest gemaakte fouten tijdens het boksen.  1....

Lees meer Meer nieuws
Zijn noten wel zo gezond?

Zijn noten wel zo gezond?

Geplaatst op: 2017-04-30

Deze hand noten bevat ongeveer 380 kilocalorieën. Dat is wel even schrikken, want een hand noten eet je zomaar weg. Ze bevatten een variëteit aan voedingsstoffen. Ze zijn rijk aan vezels, eiwit, ver...

Lees meer Meer nieuws