Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

Personal training in Hardenberg

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Hardenberg? Een gemotiveerde, enthousiaste professional die jou helpt bij het maken van de juiste keuzes in je leven? Misschien merk je dat je conditie achteruit gaat en dat je ook geestelijk niet helemaal goed in je vel zit. Een personal coach in Hardenberg kan jou dan helpen om weer stappen vooruit te maken. Zeker als je hiervoor personal training in Hardenberg bij The Training Club kiest. Wij hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om iemand verder te helpen in zijn of haar leven.

Werken aan jezelf met een personal trainer

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je een personal trainer in Hardenberg nodig hebt. We bekijken graag samen met jou wat je doelen op dit gebied zijn. Wil je afvallen? Een betere conditie krijgen? Of fysiek sterker worden? Wat jouw doel ook is, we maken graag samen met jou een plan om dit te bereiken. Als het plan op papier staat gaan we met je aan de slag. Bij The Training Club hebben we de middelen voor je klaarstaan waarmee jij ervoor zorgt dat je straks beter in je vel zit. Wij onderscheiden onszelf op meerdere vlakken van andere centra. Dit is te danken aan de trainingsmethodes die we aanbieden, maar ook aan de inspanning die wij doen voor al onze trainees.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.