Onze Methode

Missie

Resultaat creëren is simpel. Dit vasthouden en de lat steeds hoger leggen, dat is een heel andere uitdaging daar waar de meeste mensen moeite mee hebben en niet het resultaat hebben wat ze wèl belangrijk vinden. Om steeds verder te kunnen bouwen is allereerst een sterke fysieke en mentale fundering nodig. Bij The Training Club helpen we je hierbij zodat je verantwoordelijkheid neemt en gaat doen wat je moet doen. Geen excuses en doen wat nodig is, dat creëert resultaat.

Een krachtig lichaam creëert een krachtig leven. Het is de basis van succes op elk vlak van je leven, zowel binnen je persoonlijke relaties als zakelijke relaties. Het zorgt voor meer (mentale) energie, een betere focus en structuur, je staat op 'aan' binnen je relaties in plaats van 'uitgecheckt' en er is meer effectiviteit en structuur binnen je werk of bedrijf.

Wij zijn er voor de mensen die klaar zijn met ‘proberen’ en bereid zijn bewust verantwoordelijkheid te nemen en die gaan voor resultaat.

 

ONZE BASIS: DE 4 PIJLERS

We spreken hier over; Gedrag, Voeding, Training en Herstel, en hoe dit alles met elkaar samenhangt. Deze 4 pijlers van je leven vormen de basis voor succes. Met succes bedoelen wij het optimaal presteren binnen deze 4 pijlers, zonder dat je de balans hiertussen verliest. Om resultaat en succes te realiseren is allereerst een sterke fundatie nodig. Wij helpen je bij het creëren van die krachtige persoonlijkheid, zodat je verantwoordelijkheid neemt en gaat doen wat je moet doen.