Ontdek het concept

Weten wat je te wachten staat is fijn. Deze guide stelt je op je gemak en laat je stapsgewijs zien wat je als lid van The Training Club kunt verwachten.

FASE 1

Proefsessie

Je kennismaking met The Training Club begint bij een bezoek aan de club voor een vrijblijvende proefsessie en is de beste manier om ons unieke concept te leren kennen.

✓ Je ontvangt een rondleiding door onze sfeervolle club.

✓ Er wordt een intake gedaan om jou beter te leren kennen.

✓ Je doet een workout zodat je zelf kunt ervaren hoe leuk sporten bij ons is.

✓ Je krijgt professioneel advies over hoe je jouw doelen kunt bereiken.

✓ Hoera! Je ontvangt een startpakket als je lid bent geworden.

FASE 2

Onboarding

Bij The Training Club word je nooit aan je lot overgelaten. In fase 2 leggen we een stevige basis voor jouw nieuwe fitness routine met ons onboarding programma van 90 dagen, uniek in de fitnessbranche.

✓ Je krijgt een persoonlijke Lifestyle Coach om jouw onboarding tot een succes te maken.

✓ Je krijgt drie introductie workouts om je thuis te maken in de training en de club.

✓ We analyseren je voedingspatroon en bepalen hoe we deze kunnen optimaliseren.

✓ We kijken samen naar je agenda en helpen je bij het inplannen van je workouts.

✓ We plannen regelmatig tussentijdse evaluaties om te zorgen dat jij on track blijft.

FASE 3

Cyclus

Na 90 dagen ben je klaar voor fase 3. Nu we jou nog beter hebben leren kennen plannen we een verdiepend evaluatiegesprek om jouw Lifestyle Plan nog verder te personaliseren. Hierna kom je terecht in de Cyclus.

Consistentie is de sleutel tot succes! Bij The Training Club profiteer je van intensieve begeleiding voor de rest van je lidmaatschap. De Cyclus omvat diverse methodes die telkens terugkeren om jouw training constant te optimaliseren, uitdaging te creëren, te motiveren en leuk te houden.

✓ Je ontvangt altijd persoonlijke begeleiding van alle Lifestyle Coaches op basis van de vier pijlers training, voeding, gedrag en herstel.

✓ Na elke zesde workout doe je krachtmeting zodat je altijd met het optimale trainingsgewicht traint en zo je doelen beter behaalt én behoudt.

✓ We plannen elke 90 dagen een evaluatie gesprek om te horen hoe het met je gaat en we doen een professionele lichaamsanalyse om jouw progressie te meten.

De optimale beleving

Zoals je hebt kunnen lezen doen wij er alles aan om jou te voorzien van de optimale beleving. Naast jouw sportieve wensen zetten onze coaches op ieder vlak een stap extra. Hierdoor bouwen we een duurzame en positieve relatie op. Zonder jouw gezondheidsdoelen uit het oog te verliezen, maakt onze ongedwongen aanpak sporten écht leuk. Dat zit ‘m ook in de gezellige sfeer en toegang tot onze exclusieve borrels. Want bij The Training Club geloven we dat er in een gezonde levensstijl ook voldoende ruimte moet zijn om te genieten.

Ben je klaar om het zelf te gaan ervaren? Plan dan nu jouw proefsessie in.