MISSIE

 • VISIE

  Trainen zit in onze genen, in onze natuur. Elke cel in ons lichaam reageert op training door zich aan te passen om beter te gaan functioneren. Training haalt het beste in ons naar boven en transformeert ons in de persoon die we willen zijn. Het maakt positief, geeft energie, bouwt zelfvertrouwen, vermindert stress en onderdrukt onze genetische zwakten. Want het omgekeerde is ook waar, niet trainen betekent accepteren dat we geleidelijk achteruit zullen gaan.
   

  Bij The Training Club zien wij training als onmisbaar om onszelf levenslang positief te blijven ontwikkelen en echt duurzaam te leven. Bewegen is voor ons niet vervelend of vermoeiend, maar een van de leukste en beste dingen die we voor onszelf kunnen doen. Een paar keer per week trainen zorgt er al voor dat we elke dag vooruitgaan. Bij The Training Club kan bewegen weer je favoriete tijdsbesteding worden. Bij The Training Club  leer je hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

 • TRAIN LIKE A PRO

  Of het nu gaat om trainers, atleten, artiesten of mariniers, niet voor niets trainen professionals alleen maar volgens lang bewezen, no-nonsense trainingsprincipes, gebaseerd op hoe ons lichaam werkt en niet op allerlei mythes. Want als je niet alleen mentaal maar ook fysiek steeds het beste van jezelf moet geven, kun je je niet permitteren om tijd en energie te verspillen aan ineffectieve onzinmethoden, of om geblesseerd te raken door een verkeerde techniek of overbelasting.
   

  Door de jaren heen viel ons op dat er enorme verschillen bestaan tussen hoe mensen voor zichzelf of bij sportscholen trainen en hoe professionals trainen. Deze verschillen verklaren waarom mensen met fitness of door zelf te gaan sporten zonder begeleiding, weinig resultaat behalen, zichzelf blesseren en gedemotiveerd raken. Immers, wat je niet goed begrijpt of beheerst zul je niet snel leuk gaan vinden en zal weinig opleveren. Het is dan ook niet zo vreemd dat je het op die manier niet volhoudt. De focus op volhouden alleen al geeft eigenlijk aan dat er iets niet klopt.

 • MAKING THE DIFFERENCE

  The Training Club heeft een omgeving en trainingen ontwikkeld die jou in staat te stellen om te trainen als een pro, zonder er eentje te hoeven zijn. Trainen als een pro maakt het verschil tussen leren en consumeren, tussen gemotiveerd en routinematig bezig zijn, tussen wel of geen resultaat.


  Ons lichaam is ongelooflijk efficiënt en past zich alleen aan als het echt nodig is. Dit maakt dat er drempelwaarden bestaan in hoe we trainen; in de intensiteit (hoe zwaar), frequentie (hoe vaak) en duur (hoe lang). Zolang het lichaam niet op de juiste manier wordt geprikkeld, vindt er weinig verandering plaats. Door boven deze drempelwaarden te leren trainen zal het lichaam ineens wel veranderen. En eigenlijk werkt onze geest niet anders!
   

  Trainen als een pro maakt het verschil, maar vereist wel de professionele begeleiding van een trainer en een uitgekiend trainingsprogramma. Met andere woorden: you need a pro to train like one! Dit is de enige manier om de structurele problemen op te lossen waar je tegenaan loopt als je geen begeleiding krijgt of maar doet wat je denkt dat goed is zonder dat te kunnen onderbouwen.

 

Contact

The Training Club
Langewijk 366
7701 AR Dedemsvaart
0523-612478


The Training Club Zwartewater
Sisalstraat 60
8281 JK Genemuiden
038 385 9042