Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

Lifestyle coaching in Hardenberg

Ben jij op zoek naar een goede lifestyle coach in Hardenberg? Wil jij graag aan jezelf werken, onder de begeleiding van een professionele coach die weet wat er allemaal bij komt kijken om stappen vooruit te maken? Dan ben je bij The Training Club altijd aan het juiste adres. We hebben namelijk Lifestyle Coaches klaarstaan die samen met jou een persoonlijk programma opstellen. Dit Personal Power Plan bevat de doelen die je wil bereiken om beter in je vel te komen zitten. Dit kunnen doelen op lichamelijk vlak zijn, maar ook doelen die met je mentale gesteldheid te maken hebben. Het gezegde “Een gezonde geest in een gezond lichaam” gaat in dat geval zeker op.

Werken met een leefstijlcoach in Hardenberg

Voor lifestyle coaching in Hardenberg ben je bij The Training Club aan het juiste adres. We hebben coaches in dienst die niet kunnen wachten om met jou aan de slag te gaan. Bij ons krijg je een programma dat bestaat uit cardio-, kracht- en flexibiliteitstraining, welke wordt gegeven door betrokken coaches, die echt het beste voor jou willen. We stellen een eenvoudig te volgen circuittraining op, ondersteund door een intelligent en effectief trainingsprogramma. Wij bieden een korte training, die je makkelijk in je dag in kunt passen.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.