Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

De lifestyle coach voor Dedemsvaart

Ben jij op zoek naar een goede lifestyle coach in Dedemsvaart, die je helpt om je zowel lichamelijk als mentaal beter te voelen? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij op dit gebied allemaal te bieden hebben. Als leefstijlcoach voor Dedemsvaart helpen wij je graag verder om stappen te nemen in je leven. We stellen hiervoor een persoonlijk plan voor je op. We bedenken samen wat voor doelen je wil bereiken en hoeveel tijd je daar het beste voor kunt nemen. Zo weet jij zeker dat je straks die stappen gaat nemen in je leven die je altijd al had willen nemen.

Aan de slag met een leefstijlcoach in Dedemsvaart

We helpen je graag verder met het bereiken van jouw doelen in het leven. Dat doen we door jou zo goed mogelijk te coachen. Onze Lifestyle Coaches staan daarvoor altijd voor je klaar. We helpen jou door middel van je persoonlijke programma, dat wij je Personal Power Plan hebben genoemd. Hierbij gaan we de eerste negentig samen met jou aan de slag. We leggen dan de basis voor een gezonde lifestyle, door middel van wat wij Member Onboarding noemen. Onze coaches motiveren je en zorgen ervoor dat jij op de goede weg blijft doorgaan. Belangrijk is dat daarbij je resultaten constant worden geanalyseerd zodat je goed zicht heb op hoe het met je gaat.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.