Lidmaatschap opzeggen?

Wat jammer dat je onze fitness community gaat verlaten! Je kan je lidmaatschap opzeggen via onderstaande manier(en). We horen graag wat voor jou de belangrijkste reden is om te stoppen, zodat we die feedback kunnen gebruiken om onze gyms verder te verbeteren. 

opzeggen: regulier

Opzeggen is alleen mogelijk middels een aangetekend schrijven of opzeggen per tablet aan de balie van de club. De opzegbevestiging ontvangt u bij correcte uitschrijving per email met daarin de einddatum van het abonnement.

Let op: Telefonische en mondelinge opzeggingen worden niet geaccepteerd, evenals opzeggingen per email.

 

opzeggen: 1 gratis proefmaand (geldig vanaf 01-09-2019)

Er geldt voor alle abonnementen van 18 of 12 maanden (m.u.v. bedrijfsabonnementen) een 100% tevredenheidsgarantie middels 1 extra proefmaand, voorafgaand aan uw abonnement. Bent u binnen deze proefmaand om welke reden dan ook niet tevreden? Dan kunt u binnen die proefmaand opzeggen middels de tablet in de club (dit is daartoe de enige mogelijkheid) en wordt uw lidmaatschap per direct ontbonden. De reeds betaalde, geïncasseerde en/of te incasseren bedragen worden bij ontbinding van het abonnement niet terugbetaald en/of geannuleerd. Eenmalige administratiekosten en het startpakket blijven altijd verschuldigd en zijn geen onderdeel van deze tevredenheidsgarantie. Deze proefmaand is eenmalig per persoon te gebruiken. Bij ontbinding van uw abonnement tijdens de proefmaand heeft u vanaf dat moment geen toegang meer tot de club en bijbehorende faciliteiten.

Contact

The Training Club
Langewijk 366
7701 AR Dedemsvaart
0523-612478


The Training Club Zwartewater
Sisalstraat 60
8281 JK Genemuiden
038 385 9042