HIIT BOX

Deze High Intensity Interval Training is een korte maar erg pittige training. De les duurt maximaal 30 minuten waarbij je 6 oefeningen doet in een interval van 4 rondes waarin je 40 sec. werkt en 15 sec. rust. Uiteraard kan deze pittige cardio workout niet ontbreken binnen ons aanbod van lessen.

Moet ik getraind zijn voor deze les?

Om deze les te volgen hoef je geen Olympisch kampioen te zijn. Wel is het van belang dat je over een sterke basisconditie beschikt. Je zou het niet verwachten gezien de lengte van deze groepsles maar de HIIT Box vergt veel energie en doorzettingsvermogen. Een ideale workout om in relatief korte tijd een mooi resultaat te boeken.

De voordelen van HIIT Box

De HIIT Box training is zeer effectief in ontzettend weinig tijd. Je zet je lichaam direct aan het werk en dat merk je. Daardoor schiet je hartslag omhoog en krijgt je stofwisseling een enorme boost. Een absolute aanrader als je snel wil verbeteren in conditie en daarnaast ook wil afvallen.

Maak gratis kennis met HIIT Box bij The Training Club

Ben jij klaar voor een veelzijdige uitdaging? Vul het formulier hieronder in en probeer de groepslessen een week lang gratis uit.

Contact

The Training Club
Langewijk 366
7701 AR Dedemsvaart
0523-612478


The Training Club Zwartewater
Sisalstraat 60
8281 JK Genemuiden
038 385 9042
 • Leuke en gezellig sportschool. Gezellige sfeer en vriendelijk personeel.

  Leon
 • Een hele aangename sfeer hangt er bij The Training Club en echte feel good motivatie begeleiding en goeie tips. Top Club!

  Julien
 • Geweldige sportschool met super apparatuur!! Begeleiding is ook top!

  Mark
 • Wat een geslaagde metamorfose! Super mooi, licht en ruim en ontzettend mooie fitness apparaten. Top!!

  Margaret
 • Ik merk dat ik trouw blijf komen, door de fijne begeleiding. Sporten bevalt me prima!

  Sandra
 • De eGym training is elke keer een persoonlijke uitdaging. En het werkt!

  Gert

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.