HIIT training

Bij The Training Club tillen we jouw fitnessdoelen naar nieuwe hoogten met onze uitdagende en effectieve HIIT-trainingen, ongeacht je fitness niveau. Onze HIIT training is ontwikkeld om effectief te zijn voor zowel beginners als gevorderden, met aandacht voor individuele behoeften en doelen. Of je nu nieuw bent in de wereld van HIIT training of al ervaring hebt, onze deskundige trainers staan klaar om je te begeleiden naar optimale resultaten. Bij The Training Club geloven we dat iedereen kan profiteren van een HIIT training, daarom hebben we programma’s op maat voor zowel beginners als ervaren sporters. In onze sportschool bieden wij dynamische HIIT lessen die je uitdagen en inspireren, ongeacht je fitnessniveau. Of je nu op zoek bent naar een intensieve HIIT training voor beginners of een gevorderd niveau wilt bereiken, bij ons vind je de juiste begeleiding en ondersteuning. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat elke HIIT les zowel uitdagend als aanpasbaar is, waardoor je op jouw eigen tempo kunt groeien.

Ontdek de energie van HIIT training bij The Training Club. Neem voor meer informatie over HIIT training in de gym contact met ons op en neem de eerste stap naar een krachtiger, gezonder en energieker leven. Train mee, ongeacht je niveau, en ervaar de positieve impact van onze HIIT lessen op jouw fitnessreis.

0
uur per dag
0
dagen per week
0
dagen per jaar op
0
locaties geopend

Een effectieve HIIT fitness training

Bij The Training Club ervaren we de kracht van High-Intensity Interval Training (HIIT) als een dynamische en effectieve fitness benadering die geschikt is voor iedereen. Onze HIIT fitness sessies worden vormgegeven door een gevarieerde HIIT circuit training, waarbij diverse oefeningen de kern vormen van een intensieve, maar doeltreffende workout. Tijdens onze HIIT groepslessen, die openstaan voor zowel beginners als gevorderden, komen verschillende HIIT interval trainingen aan bod. Of het nu gaat om HIIT training met kettlebells, cardio-oefeningen, roeitraining of een mix van diverse workouts, elk HIIT circuit is zorgvuldig samengesteld om deelnemers uit te dagen en de conditie naar een hoger niveau te tillen. HIIT training is niet alleen effectief voor het opbouwen van kracht en het verbranden van calorieën, maar het is ook een uitstekende manier om de algehele conditie te verbeteren. Onze HIIT fitness trainingen zijn ontworpen om een combinatie van intensiteit en herstelperiodes te integreren, waardoor je uithoudingsvermogen en cardiovasculaire gezondheid worden gestimuleerd. Ontdek de diversiteit van onze HIIT training workouts, van kettlebell oefeningen tot cardio-intervaltraining, en ervaar de voordelen van een gevarieerde aanpak. Onze HIIT groepslessen bieden een inspirerende omgeving waar je je grenzen kunt verleggen en jouw conditie naar nieuwe hoogten kunt brengen. Bezoek onze sportschool en ontdek hoe een HIIT workout bijdraagt aan jouw algehele fitheid en welzijn. Neem deel aan onze energieke HIIT fitness sessies en beleef de kracht van gevarieerde en resultaatgerichte training.

Onze lidmaatschappen en tarieven

Als lid van The Training Club herken je de waarde van een kwalitatief concept. Je wilt uitsluitend het allerbeste voor jezelf en je gezondheid.

Resultaat

4 weken
59,95
 • Constante begeleiding op basis van de 4 pijlers training, voeding, gedrag en herstel.
 • Elke 24 workouts een voortgangsgesprek, inclusief een professionele lichaamsanalyse.
 • Effectieve workouts van maximaal 45 minuten op unieke toestellen die je progressie bijhouden.
 • Onbeperkte toegang tot alle clubs en gebruik van onze services.
per 4 weken

Resultaat Voordeel

52 weken
49,95
 • Constante begeleiding op basis van de 4 pijlers training, voeding, gedrag en herstel.
 • Elke 24 workouts een voortgangsgesprek, inclusief een professionele lichaamsanalyse.
 • Effectieve workouts van maximaal 45 minuten op unieke toestellen die je progressie bijhouden.
 • Onbeperkte toegang tot alle clubs en gebruik van onze services.
per 4 weken

Resultaat Jeugd

4 weken
29,95
 • Constante begeleiding op basis van de 4 pijlers training, voeding, gedrag en herstel.
 • Elke 24 workouts een voortgangsgesprek, inclusief een professionele lichaamsanalyse.
 • Effectieve workouts van maximaal 45 minuten op unieke toestellen die je progressie bijhouden.
 • Onbeperkte toegang tot alle clubs en gebruik van onze services.
per 4 weken

Wat is HIIT training?

Hoeveel calorieën verbrand je met HIIT training?

High-Intensity Interval Training (HIIT) is een fitnessbenadering die de laatste jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen, en bij The Training Club begrijpen we waarom. Wat is HIIT training precies? Het is een vorm van training waarbij korte periodes van intense, maximale inspanning worden afgewisseld met korte rustperiodes of lage intensiteit. Het doel is om de hartslag te verhogen en calorieën efficiënter te verbranden dan bij traditionele trainingsvormen. Bij HIIT interval training draait alles om het maximaliseren van de trainingsinspanning in korte tijd, waardoor je effectiever kunt werken aan kracht, uithoudingsvermogen en conditie. Onze HIIT groepslessen integreren verschillende oefeningen en intensiteitsniveaus, waardoor het voor zowel beginners als gevorderden toegankelijk is. Deze hoge intensiteit intervaltraining stimuleert niet alleen de vetverbranding, maar verbetert ook de algehele cardiovasculaire gezondheid.

Wat is HIIT training voor jou? Het is een dynamische en efficiënte manier om in korte tijd maximale resultaten te behalen. Ontdek de voordelen van HIIT bij The Training Club en verleg je grenzen met onze intensieve, maar toegankelijke HIIT groepslessen. Ervaar de kracht van hoge intensiteit interval training en werk aan een fitter en gezonder lichaam.

Bij The Training Club is HIIT niet alleen een krachtige workout, maar ook een effectieve manier om calorieën te verbranden en bij te dragen aan gewichtsverlies. De vraag “Hoeveel calorieën verbrand je met HIIT training?” is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder je gewicht, intensiteit van de oefeningen en je algehele fitnessniveau. Over het algemeen kan een HIIT trainingssessie, met zijn intense en intervalgerichte aanpak, aanzienlijke calorieën verbranden, niet alleen tijdens de workout, maar ook in de periode na de training, bekend als het afterburn-effect of excess post-exercise oxygen consumption (EPOC).

Bij HIIT training voor afvallen ligt de focus niet alleen op het verbranden van calorieën tijdens de sessie, maar ook op het stimuleren van de vetverbranding gedurende de dag. HIIT training activeert de stofwisseling, wat bijdraagt aan een efficiëntere verbranding van vet. Onze HIIT training voor vetverbranding bij The Training Club is ontworpen om jou te helpen bij het bereiken van je afslankdoelen door middel van doeltreffende en gevarieerde workouts. Ontdek de kracht van HIIT voor gewichtsverlies en vetverbranding, en ervaar de positieve impact op je algehele welzijn.

1659691672460

Roy van Zijl

Oprichter & Eigenaar

“Verspil geen kostbare tijd aan ineffectieve training: werk met een ervaren coach en behaal waardevol resultaat dankzij onze trainingsmethode en eerlijke coaching.”

De club voor mensen die het uiterste uit hun leven willen halen

Wij bieden wat werkt, niet wat makkelijk is of wat je het prettigst vindt. Samen gaan we voor verandering en resultaat.

Hoe lang duurt een HIIT training?

Bij The Training Club bieden we effectieve HIIT training sessies die niet alleen resultaatgericht zijn, maar ook passen in een drukke levensstijl. Een veelgestelde vraag is: "Hoe lang duurt HIIT training?" Onze HIIT trainingen zijn ontworpen om in slechts 30 minuten een krachtige impact te hebben op je lichaam. De keuze voor een HIIT training van 30 minuten is gebaseerd op de filosofie van maximale inspanning in minimale tijd. Hierdoor kun je profiteren van de voordelen van HIIT, waaronder calorieverbranding, conditieverbetering en vetverbranding, zonder dat het veel tijd in beslag neemt. Onze trainers bij The Training Club begrijpen dat efficiëntie cruciaal is in een drukke agenda en hebben daarom een gevarieerd en intensief HIIT programma ontwikkeld dat je in slechts 30 minuten kunt voltooien. Ontdek de kracht van korte en doelgerichte HIIT trainingssessies bij The Training Club, waar 30 minuten genoeg is om je fitnessdoelen te bereiken. Ervaar de effectiviteit van onze gestructureerde HIIT training en maak van elke minuut een stap richting een gezonder en fitter leven.

Clubs

Dedemsvaart

Langewijk 366, 7701 AR Dedemsvaart

Genemuiden

Sisalstraat 60, 8081 JB Genemuiden

Hardenberg

Kruiwiel 2, 7773 NL Hardenberg

Telefoon

Dedemsvaart 0523-612478

Genemuiden 038-3859042

Hardenberg 0523-703311

Openingstijden

24/7
Open voor info:
Ma - 08:00 - 12:00 uur | 16:00 - 21:00 uur
Di - 08:00 - 12:00 uur | 16:00 - 21:00 uur
Wo - 08:00 - 12:00 uur | 16:00 - 21:00 uur
Do -08:00 - 12:00 uur | 16:00 - 21:00 uur
Vr - 08:00 - 12:00 uur