HIIT BOX

Deze High Intensity Interval Training is een korte maar erg pittige training. De les duurt maximaal 30 minuten waarbij je 6 oefeningen doet in een interval van 4 rondes waarin je 40 sec. werkt en 15 sec. rust. Uiteraard kan deze pittige cardio workout niet ontbreken binnen ons aanbod van lessen.

Moet ik getraind zijn voor deze les?

Om deze les te volgen hoef je geen Olympisch kampioen te zijn. Wel is het van belang dat je over een sterke basisconditie beschikt. Je zou het niet verwachten gezien de lengte van deze groepsles maar de HIIT Box vergt veel energie en doorzettingsvermogen. Een ideale workout om in relatief korte tijd een mooi resultaat te boeken.

De voordelen van HIIT Box

De HIIT Box training is zeer effectief in ontzettend weinig tijd. Je zet je lichaam direct aan het werk en dat merk je. Daardoor schiet je hartslag omhoog en krijgt je stofwisseling een enorme boost. Een absolute aanrader als je snel wil verbeteren in conditie en daarnaast ook wil afvallen.

Maak gratis kennis met HIIT Box bij The Training Club

Ben jij klaar voor een veelzijdige uitdaging? Vul het formulier hieronder in en probeer de groepslessen een week lang gratis uit.

Contact

The Training Club
Langewijk 366
7701 AR Dedemsvaart

0523-612478
Boksen: Maak jij deze fouten?

Boksen: Maak jij deze fouten?

Geplaatst op: 2018-02-20

Steeds meer mensen doen aan (kick)boksen. Logisch, want deze sport is ideaal om kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen te trainen. Trainer Roy over de meest gemaakte fouten tijdens het boksen.  1....

Lees meer Meer nieuws
Zijn noten wel zo gezond?

Zijn noten wel zo gezond?

Geplaatst op: 2017-04-30

Deze hand noten bevat ongeveer 380 kilocalorieën. Dat is wel even schrikken, want een hand noten eet je zomaar weg. Ze bevatten een variëteit aan voedingsstoffen. Ze zijn rijk aan vezels, eiwit, ver...

Lees meer Meer nieuws