Aanbod Groepsfitness

Wil jij liever gezellig samen sporten en elkaar motiveren op een effectieve manier? Doe dan mee met één van de vele uitdagende groepslessen in The Training Club! We bieden verschillende soorten groepslessen aan die voor iedereen toegankelijk zijn. Bekijk in het lesrooster de uitgebreide keuze. Onze enthousiaste en ervaren instructeurs zijn er klaar voor.

Maak gratis kennis met fitness bij The Training Club

Wil je gelijk starten met fitnessen? Vuld dan onderstaand formulier in en geef je op voor een gratis proefweek!

 • The CrossBox

  The CrossBox

  The CrossBox® is een super intensieve trainingsvorm, die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert. Tijdens deze training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

  Bekijk het Lesrooster
 • HIIT Box

  HIIT Box

  HIIT staat voor High Intensity Interval Training en is ideaal voor mensen die in een korte periode vet willen verbranden, spieropbouw willen stimuleren of fitter willen worden. Een HIIT workout is kort maar intensief.

  Bekijk het Lesrooster
 • Ultimate Indoor Cycling - Raw

  Ultimate Indoor Cycling - Raw

  UiC RAW is een nieuwe, unieke HIIT cardio trainingsmethode waarbij je in korte tijd (15 tot 20 minuten) snel resultaat behaalt. Met HIIT Cardio – UiC RAW verbrand je in 20 minuten 6 keer meer vet dan met een 40 minuten durende cardiotraining. Race tegen de klok.

  Bekijk het Lesrooster
 • Power

  Power

  Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Power® is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie.

  Bekijk het Lesrooster
 • Dance

  Dance

  Dance® is een groepstraining waarbij je enorm plezier hebt, terwijl je calorieën aan het verbranden bent. Tijdens de les dans je op jouw niveau van de ene dansstijl naar de andere dansstijl: Latin, Hip Hop en Streetdance.

  Bekijk het Lesrooster
 • Battle

  Battle

  Battle® is een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten. De training bestaat uit dynamische stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen.

  Bekijk het Lesrooster
 • Challenge

  Challenge

  Challenge® is een effectieve workout om in maar 30 minuten op een snelle, leuke én verantwoorde manier te werken aan je fitheid. Functioneel trainen in groepsverband staat centraal in deze les.

  Bekijk het Lesrooster
 • Step

  Step

  Step® is een training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding.

  Bekijk het Lesrooster
 • Fiesta

  Fiesta

  Fiesta® is een simpele en heel aanstekelijke dans workout met moves uit verscheidene latin dansstijlen. Het voelt als een avondje uit met je vrienden. Je swingt op de dansvloer.

  Bekijk het Lesrooster
 • Yoga

  Yoga

  Yoga® is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Yoga® biedt de oplossing.

  Bekijk het Lesrooster
 • Fit & Shape

  Fit & Shape

  Fit & Shape® is de meest gevarieerde groepsles met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten.

  Bekijk het Lesrooster
 • Core

  Core

  Core® is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

  Bekijk het Lesrooster
 • BodyBoxx

  BodyBoxx

  BodyBoxx Beat The Music® is een mega energieke groepsles voor elk niveau. Leren boksen op de beat van de muziek. Tien muziektracks, 100% workout!

  Bekijk het Lesrooster
 • Zumba

  Zumba

  Zumba® brengt fitness en dansen samen in één effectieve workout. Dit effectieve fitnessprogramma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue en bachata.

  Bekijk het Lesrooster
 • Meditatie - Yoga

  Meditatie - Yoga

  Meditatie – Yoga heeft een krachtig effect op zowel het lichaam als op de geest. Daar waar spanning of strakheid is ontstaat meer ontspanning. En daar waar passiviteit is ontstaat een rustige vorm van activiteit.

  Bekijk het Lesrooster
 • Ultimate indoor Cycling

  Ultimate indoor Cycling

  Ultimate Indoor Cycling® is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Het is een van onze populairste programma's. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.

  Bekijk het Lesrooster
Dedemsvaartse Afvalrace

Dedemsvaartse Afvalrace

Geplaatst op: 2017-12-21

Wil jij 2018 gezond starten en op een verantwoordde manier afvallen? Doe dan mee met de Dedemsvaartse afvalrace en val tussen de 0,5 en 1 kilo per week af. Met resultaatgarantie door optimale coaching! Onze eer...

Lees meer Meer nieuws
Rowing Challenge 2017

Rowing Challenge 2017

Geplaatst op: 2017-11-27

Doe van 1 december t/m 23 december mee met de Rowing Challenge en maak kans op leuke prijzen.

Lees meer Meer nieuws