GRATIS PROEFWEEK

Wil je The Training Club graag een keer proberen, maar weet je niet zeker of het bij je past? Geef je dan op voor een Gratis Proefweek! Wij zijn blij om jou te kunnen helpen om jouw doelstellingen te behalen. Kom sporten bij een fijne club waar je kan rekenen op aandacht en begeleiding. Vul het formulier hieronder in en meld je aan.

The Training Club in Dedemsvaart en Genemuiden zijn dé plekken voor Zelfstandig Fitness, Groepsfitness en Personal Training. Bij The Training Club ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Als je wil kun je altijd starten met een Gratis Proefweek Fitness.

  • Leuke en gezellig sportschool. Gezellige sfeer en vriendelijk personeel.

   Leon
  • Een hele aangename sfeer hangt er bij The Training Club en echte feel good motivatie begeleiding en goeie tips. Top Club!

   Julien
  • Geweldige sportschool met super apparatuur!! Begeleiding is ook top!

   Mark
  • Wat een geslaagde metamorfose! Super mooi, licht en ruim en ontzettend mooie fitness apparaten. Top!!

   Margaret
  • Ik merk dat ik trouw blijf komen, door de fijne begeleiding. Sporten bevalt me prima!

   Sandra
  • De eGym training is elke keer een persoonlijke uitdaging. En het werkt!

   Gert
  Leon Julien Mark Margaret Sandra Gert

  Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.