Individueel Fitness

Wij hebben de traditionele lidmaatschappen met variërende tarieven en looptijden over boord gezet. Bij ons kies je je eigen pakket afgestemd op één van onze doelstellingen. Flexibel, afgestemd op jouw eigen doelen en met de hoeveelheid begeleiding van onze sportcoaches waar jij je prettig bij voelt. Kies je beweegdoel en bepaal je eigen pakket bij The Training Club!

 

Maak gratis kennis met fitness bij The Training Club

Wil je gelijk starten met fitnessen? Vuld dan onderstaand formulier in en geef je op voor een gratis proefweek!

 

 • Een Betere Conditie

  Een Betere Conditie

  Heb jij ook het gevoel dat je wel wat extra energie kunt gebruiken? Met meer energie voel je jezelf de hele dag beter, ben je minder emotioneel, slaap je beter en val je zelfs makkelijker af.

  Lees meer
 • Meer Kracht

  Meer Kracht

  Of je het nu doet voor betere looks voor op het strand of dat je gewoon die zware boodschappentas weer met gemak wilt tillen, je voelt je zelfverzekerder met meer spierkracht.

  Lees meer
 • Slanker Worden

  Slanker Worden

  Duurzaam afvallen is moeilijk. Wij geloven in een gezonde leefstijl en onder professionele begeleiding sporten en bewegen. Onze ervaren sportcoaches helpen jou met het doorbreken van je oude gewoontes en het vormen van nieuwe gewoontes.

  Lees meer
 • Preventief Bezig Zijn

  Preventief Bezig Zijn

  Net als de World Health Organization (WHO) adviseren wij mensen om dagelijks actief te blijven om zo meer controle te krijgen en houden over hun eigen gezondheid. Wij helpen wij je daar graag bij!

  Lees meer
 • Groepsfitness

  Groepsfitness

  Wil jij liever gezellig samen sporten en elkaar motiveren op een effectieve manier? Doe dan mee met één van de vele uitdagende groepslessen in The Training Club! Onze enthousiaste en ervaren instructeurs zijn er klaar voor.

  Lees meer
 • Bedrijfsfitness

  Bedrijfsfitness

  Als bedrijf heeft het vele voordelen om de gezondheid van je medewerkers te stimuleren. Je werknemers hebben meer energie, zijn beter bestand tegen stress en dus ook minder vaak ziek.

  Lees meer
Dedemsvaartse Afvalrace

Dedemsvaartse Afvalrace

Geplaatst op: 2017-12-21

Wil jij 2018 gezond starten en op een verantwoordde manier afvallen? Doe dan mee met de Dedemsvaartse afvalrace en val tussen de 0,5 en 1 kilo per week af. Met resultaatgarantie door optimale coaching! Onze eer...

Lees meer Meer nieuws
Rowing Challenge 2017

Rowing Challenge 2017

Geplaatst op: 2017-11-27

Doe van 1 december t/m 23 december mee met de Rowing Challenge en maak kans op leuke prijzen.

Lees meer Meer nieuws