Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

Fitness voor Zwartsluis en omstreken

Ben jij op zoek naar een fitness centrum in Zwartsluis, waar je niet alleen maar aan je fysieke, maar ook aan je mentale fitheid kunt werken ? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij The Training Club. Dit is een trainingscentrum waar mensen werken die precies weten wat jij nodig hebt om verder te komen. Professionals die vele jaren ervaring hebben en die door de jaren heen al vele mensen hebben geholpen om verder te komen. Ons fitness centrum voor Zwartsluis en omstreken is er helemaal op ingericht om jou te helpen verder te komen in je leven.

Fitness centra voor Zwartsluis

We werken bij The Training Club met programma’s die zijn opgesteld aan de hand van vier belangrijke pijlers. We hebben het hier over gedrag, voeding, training en herstel. Belangrijke onderdelen die bij geen enkel trainingsprogramma mogen ontbreken. Je kan hier alleen succes mee bereiken als je de vier pijlers goed met elkaar weet te combineren. Hiervoor is een sterke persoonlijkheid nodig, die de verantwoordelijkheid neemt om een plan te starten en dit ook te blijven volgen. Je mag ons daarbij zien als een stok achter de deur. Meer weten hierover? Je kunt dan altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.