Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

Het fitness centrum voor Zuidwolde

Het is belangrijk om er altijd voor te zorgen dat je goed in je vel zit. We hebben het dan niet alleen over het fysieke aspect, maar zeker ook over het mentale deel dat hierbij komt kijken. Bij The Training Club werken we dan ook niet alleen maar aan je fysieke fitheid, maar ook aan je mentale. We hebben personal trainers voor je klaarstaan die met jou gaan bekijken wat voor programma het beste op jou is afgestemd. We willen je helpen op een gezonde, aangename manier te leven, door je fit te maken en je op weg te helpen. Als jij een gezond lichaam en een gezonde geest hebt, dan zul je merken dat de obstakels die je in het leven tegenkomt gelijk een stuk minder groot lijken.

Fitness voor Zuidwolde

The Training Club is een uniek centrum voor je algehele gezondheid. Wij helpen je om alles uit je leven te halen. Dit doen we door je nieuwe energie te geven, voor zowel je lijf als je geest, voor je werk en voor je gezin. We hebben hiervoor een eigen trainingsmethode ontwikkeld, waar wij je in een persoonlijk gesprek graag meer over vertellen. We hebben programma’s klaarstaan die we helemaal voor jou op maat kunnen afstemmen. We combineren hierbij sport met psychologie. We kijken hierbij altijd naar de vier belangrijke pijlers gedrag, voeding, training en herstel. Deze hangen allemaal met elkaar samen met moeten dan ook goed worden afgestemd.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.