Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

Fitness voor Slagharen en omstreken

Wordt het tijd om iets aan je conditie te doen? Heb je het idee dat je conditie achteruit is gegaan of dat je jezelf fysiek niet top voelt? Dan is het goed om eens te overwegen aan fitness in Slagharen te gaan doen. Als jij de stap hebt genomen om te gaan fitnessen, dan ben je bij The Training Club altijd aan het juiste adres. We hebben een enthousiast team klaarstaan in ons moderne trainingscentrum, die jou graag helpen om de stappen te nemen die nodig zijn om je beter te gaan voelen. Ons fitness centrum voor Slagharen is ingericht om jou alle mogelijkheden te geven aan jezelf te werken.

Fitness centra voor Slagharen

The Training Club is een fitness centrum waar je in alle rust aan jezelf kunt werken. We gaan hiervoor graag een keer met je om tafel zitten om te bekijken wat voor programma voor jou het meest geschikt is. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om aan E-gym te gaan doen. Dit is een vorm van training waarbij je in een groep steeds wisselt van apparaat. Maar je kunt ook onder begeleiding van een professionele trainer aan jezelf werken. En het gaat bij ons niet alleen maar om het fysieke. We helpen je ook graag met stappen nemen op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling. Door middel van personal coaching helpen we jou als je bijvoorbeeld af wil vallen, aan je conditie wil werken of fysiek sterker wil worden.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.