Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

Fitness voor lijf en geest

Je bent op zoek naar een fitness centrum in Lutten, waar jij aan je fysieke gestel kunt werken? Dan raden wij je aan om eens bij The Trainings Club binnen te lopen. We zijn dan wel niet gevestigd in Lutten, maar wel bij jou in de buurt. We hebben hier personal coaches voor je klaarstaan die niet alleen op fysiek gebied met je werken, maar die ook weten dat het mentale deel net zo belangrijk is. Als jij gezond wil leven, dan is het belangrijk om hier een programma voor te volgen dat helemaal op jou is afgestemd. Samen met jou stellen we een doel op dat bereikbaar is en waarmee jij duidelijke stappen gaat zetten in je leven.

Fitness centra voor Lutten en omstreken

Iedereen heeft wel ongezonde patronen in het leven. Patronen die het moeilijk maken om goed te leven en de doelen te bereiken die jij voor jezelf gesteld hebt. Met behulp van een personal coach kun jij hier aan werken. De mensen van The Training Club combineren hierbij fitness in Lutten met een duidelijke visie op het mentale aspect. We werken hierbij aan vier verschillende pijlers, te weten gedrag, voeding, training en herstel. Belangrijke pijlers die alle elementen bevatten die nodig zijn om een gezonder leven te kunnen leiden. Je kunt ons hierbij zien als jouw stok achter de deur. Onze programma’s zijn ontwikkeld met behulp van een gedragspsycholoog en worden door ons altijd op jouw persoonlijke situatie afgestemd.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.