Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

Fitness voor Hasselt en omstreken

Eigenlijk zou iedereen tegenwoordig een personal coach kunnen gebruiken. Het leven wordt er niet makkelijker op, met alle zorgen die elke dag op ons afkomen. Dan is het goed om iemand in je hoek te hebben staan die jou helpt om zowel mentaal als fysiek stappen vooruit te nemen. Hiervoor ben je bij The Training Club aan het juiste adres. Ons centrum biedt fitness voor Hasselt en omstreken. Je kunt bij ons lekker fysiek aan de slag, door middel van een van de vele programma’s die wij je te bieden hebben. Maar je hebt ook de keuze om aan je mentale gesteldheid te werken. We denken dat het fysieke en mentale hierbij samenwerken. We maken voor jou een programma op maat waarmee jij vooruit kunt komen.

Stap eens binnen bij ons fitness centrum voor Hasselt

Er zijn meerdere fitness centra bij Hasselt in de buurt terug te vinden. Toch raden wij je aan om bij ons naar binnen te lopen om aan de slag te gaan. We hebben mensen klaarstaan die graag met jou aan je gesteldheid gaan werken. Personal coaches die precies weten hoe ze jou bijvoorbeeld moeten helpen afvallen, je conditie verbeteren of fysiek sterker worden. Die snappen dat dit niet alleen een fysiek traject is, maar dat hier ook een mentaal deel bij om de hoek komt kijken. Ons fitness centrum voor Hasselt en omstreken is erop ingericht om mensen te helpen grote stappen vooruit te nemen.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.