Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

Het fitness centrum voor Hardenberg en omstreken

Heb je het gevoel dat het tijd is om iets aan je gezondheid te doen? Merk je dat je lichamelijk niet meer zo fit bent als vroeger en zit je geestelijk ook niet helemaal lekker in je vel? Dan is het goed om eens langs te komen bij The Training Club. We hebben een duidelijke filosofie over wat er bij een fitness centrum in Hardenberg allemaal aangeboden moet worden. Voor fitness in Hardenberg en omstreken ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij willen je helpen om een gezond leven te creëren. We bekijken samen met jou welke sport en coaching jou hier het beste bij kan helpen.

Fitness centra in Hardenberg

Er zijn meerdere fitness centra in Hardenberg en omstreken terug te vinden. Het is dan belangrijk voor jezelf om aan fitness te doen bij een sportschool waar jij je op plek voelt. Een fitness centrum voor Hardenberg waar je niet alleen lekker kunt bewegen, maar waar je ook werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. The Training Club onderscheidt zich op meerdere vlakken van andere centra. Zo bieden wij E-gym aan, wat een uniek trainingsprogramma is waarbij je in een groep van apparaat naar apparaat gaat. Daarnaast werken wij aan je vitaliteit, staan we klaar voor personal training en doen we aan small group training. Laatstgenoemde behelst kortere, maar efficiëntere trainingen.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.