Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

Het fitness centrum voor Gramsbergen

Wil jij graag iets aan jezelf doen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wellicht heb je wel eens overwogen om iets aan fitness te gaan doen, maar word je afgeschrikt door het idee om in een massaal fitnesscentrum te moeten kreunen en steunen met grote groepen mensen om je heen. Het is dan goed om eens langs te komen bij The Training Club. Wij bieden je namelijk een programma op maat, waarmee jij gericht aan jezelf kunt gaan werken. Een fitnessprogramma dat niet alleen om je fysieke gesteldheid, maar ook op je persoonlijke ontwikkeling is afgestemd. Op het gebied van fitness voor Gramsbergen en omstreken bieden wij een uniek programma aan.

Aan de slag in ons fitness centrum voor Gramsbergen

Er zijn meerdere fitness centra in Gramsbergen en omstreken te vinden. Bij The Training Club vind je echter een unieke vorm van fitness, helemaal afgestemd op jou. We hebben personal trainers in dienst die weten wat er allemaal bij komt kijken om jou vooruit te helpen in het leven. We bekijken graag samen met jou wat je doelen zijn en stellen aan de hand hiervan een plan op. Wil jij afvallen? Een betere conditie krijgen? Fysiek of mentaal sterker worden? Het behoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden. Wij willen je fysieke ontwikkeling graag combineren met een mentale ontwikkeling.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.