Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

Fitness voor Balkbrug

Ben jij op zoek naar een fitness centrum in Balkbrug, waar je niet alleen fysiek aan jezelf kunt werken, maar ook mentaal? Fitness in Balkbrug waar enthousiaste professionals jouw stok achter de deur zijn? Dan raden wij je van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij je bij The Training Club allemaal te bieden hebben. Bij ons vind je professionals die als geen ander weten wat er allemaal nodig is om jou stappen vooruit te laten maken. Die samen met jou een programma opstellen waarmee jij straks beter in je vel zult zitten. Meer weten? Neem dan contact met ons op om je vragen aan ons te stellen.

Fitness centra in Balkbrug en omstreken

The Training Club is niet in Balbrug gevestigd, maar wel bij jou in de buurt. Loop dan ook eens bij ons binnen als je wil zien hoe het er bij ons aan toegaat. We vertellen je graag meer over wat je bij ons allemaal mag verwachten. Je zult dan zien dat wij op een andere manier werken dan andere fitness centra in Balkbrug en omstreken. We werken met behulp van training en coachingsprogramma’s die we hebben opgesteld met behulp van een gedragspsycholoog. Deze programma’s stemmen we dan helemaal op jouw persoonlijke wensen af, zodat je het resultaat kunt bereiken dat jij als persoonlijk doel ziet.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.