Revalidatie

Heeft u last van pijnklachten of blessures? Mylogenics behandelingen kunnen u helpen van deze klachten af te komen zodat u snel weer de oude bent. Dit is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat. Meer weten over deze behandelingen? We leggen hieronder precies uit wat u moet weten over deze behandelmethode en hoe het kan dat deze behandelmethode ook bij u werkt. Lees dus gauw verder en ontdek het zelf.

Een Mylogenics behandeling is een combinatie van onderzoek en behandelen. De Mylogenics behandelaar evalueert met zijn/haar handen de textuur, de spanning, de bewegingsuitslag en de functie van de spieren, peesplaten, pezen, banden en zenuwen. Afwijkende structuren worden met specifieke protocollen en bewegingspatronen behandeld. De Mylogenics behandeling kent geen bijwerkingen en levert direct zeer goede resultaten en directe pijnverlichting op. Mylogenics behandelingen duren relatief kort (zo’n 20 tot 30 minuten) en afhankelijk van de aard van de klacht zijn twee tot vijf behandelingen meestal al voldoende.

Het doel van de Mylogenics behandeling is het herstellen van de optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels. Als gevolg van acute blessures, herhaalde bewegingen en constante druk of spanning kunnen er verklevingen ontstaan. Deze verklevingen veroorzaken de pijnlijke- en daardoor vaak ook beperkte bewegingsmogelijkheid. Met behulp van de Mylogenics technieken worden de verklevingen in de diverse structuren opgeheven en verkleefde zenuwvezels en bloedvaten losgemaakt. Hierna voelt u zich weer als de oude. Met de unieke technieken die Mylogenics hanteert kunnen alle soorten blessures worden behandeld. Ieder specifiek probleem kan worden aangepakt bij iedere patiënt. Of u nou fanatiek sport of u weinig beweegt: Mylogenics staat garant voor spectaculaire resultaten.

Klachten die wij behandelen Zijn o.a.: 

Hernia Whiplash Frozen Shoulder

Rugklachten Nekklachten Tennisarm

Golferselleboog Enkelklachten instabiliteitsklachten

Hoofdpijn Fibromyalgie Bekkeninstabiliteit

Hielspoor liesklachten knieklachten

Ischias peesontsteking Revalidatie na operatie
 

Denkt u na het lezen van dit verhaal ook dat een Mylogenics behandeling goed voor uw lichaam kan uitpakken? Maak dan nu een afspraak voor een behandeling bij The Training Club.  

Contact

The Training Club
Langewijk 366
7701 AR Dedemsvaart
0523-612478


The Training Club Zwartewater
Sisalstraat 60
8281 JK Genemuiden
038 385 9042