Resultaat Programma

OVER HET RESULTAAT PROGRAMMA

Met het Resultaat programma ervaar je aandacht en betrokkenheid op het hoogste niveau. Op minimaal 2 momenten in de week werk jij naar het fysieke doel dat jij voor ogen hebt. In het programma volg je onze revolutionaire eGym klantreis.

Sport je met max. 12 personen in een van onze small group lessen. Onze focus ligt op persoonlijke begeleiding met de kracht van de eGym trainingscirkel.

We werken aan kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en lenigheid in functionele maar uitdagende full-body workouts, afgestemd op jouw fysieke belastbaarheid.

DIT IS WAT JE KRIJGT

 • PERSOONLIJKE INTAKE

  Wij werken altijd vanuit doelen, bij de intake brengen we je doel helder in kaart, zodat je gericht kan trainen.

 • PERIODIEKE CHECKS

  Om je voortgang te bewaken en ook echt aan je doel te werken, hebben we een maandelijkse check.

 • WEKELIJKS 2X FULL-BODY WORKOUT

  Je gaat minimaal twee keer per week 30 minuten aan de slag met een workout, waarbij kracht, mobiliteit en focus op de proef worden gesteld.

 • BETROKKEN PERSONAL COACH

  Wij focussen vooral op kwaliteit en niet op kwantiteit, daarom is ook tijdens de training persoonlijke aandacht en techniek heel belangrijk.

Claim NU jouw PROEFMAAND bij The Training Club

Wil je The Training Club graag een keer proberen, maar weet je niet zeker of het bij je past? Claim dan nu snel jouw Proefmand! Wij zijn blij om jou te kunnen helpen om jouw doelstellingen te behalen.

Proefmaand aanvragen