BOXFIIT

Train mee op onze bokszakken en krijg een betere conditie en een strak & sterk lichaam. Boksen is een snelle en intensieve sport waarbij je traint voor een beter uithoudingsvermogen, meer kracht en snelheid.

Waarom boksen?

Boksen biedt veel voordelen voor je lichaam en geest. Deze workout is een combinatie van kracht- & cardiotraining en daarom goed voor het hele lichaam. 

  • Betere hand-oog coördinatie
  • Meer uithoudingsvermogen
  • Neemt stress weg
  • Sterkere spieren
  • Verbrandt veel calorieën 

 

BOXFIIT is een intensieve boksles waarbij er gebruik gemaakt wordt van de bokszakken en kracht oefeningen met eigen lichaamsgewicht. Tijdens de les wordt je begeleid door een ervaren bokstrainer die ervoor zorgt dat de les intensief maar veilig verloopt. Er wordt niet op het lichaam gebokst dus is ook voor de beginner zeer toegankelijk. Kortom een pittige maar zeer effectieve workout, daarnaast is het na een lange zware dag ook nog eens een fijne stress release! 

Neem je eigen handschoenen mee

Om mee te kunnen doen met boxing is het vanuit hygiënisch oogpunt ons advies om eigen bokshandschoenen aan te schaffen. Heb je deze niet? No worries, wij hebben verschillende setjes bokshandschoenen die je gratis kunt gebruiken.

Maak gratis kennis met BOXFIIT bij The Training Club

Wil je gelijk starten met BOXFIIT? Vul dan onderstaand formulier in en geef je op voor een gratis proefweek!

Contact

The Training Club
Langewijk 366
7701 AR Dedemsvaart

0523-612478
Boksen: Maak jij deze fouten?

Boksen: Maak jij deze fouten?

Geplaatst op: 2018-02-20

Steeds meer mensen doen aan (kick)boksen. Logisch, want deze sport is ideaal om kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen te trainen. Trainer Roy over de meest gemaakte fouten tijdens het boksen.  1....

Lees meer Meer nieuws
Zijn noten wel zo gezond?

Zijn noten wel zo gezond?

Geplaatst op: 2017-04-30

Deze hand noten bevat ongeveer 380 kilocalorieën. Dat is wel even schrikken, want een hand noten eet je zomaar weg. Ze bevatten een variëteit aan voedingsstoffen. Ze zijn rijk aan vezels, eiwit, ver...

Lees meer Meer nieuws