BOOTCAMP EXCLUSIEF

Spring door autobanden en train met battle ropes en kettlebells. Met deze intensieve les verbeter je kracht en uithoudingsvermogen. 

Bootcamp Exclusief = Bootcamp op topniveau

Alle instructeurs hebben een zware Bootcamp Exclusief specialisatie  gevolgd onder leiding van de beste personal trainers van Nederland. Er wordt vooral getraind met het eigen lichaamsgewicht, vaak samen met een maatje. Zo stimuleer je elkaar om tot het uiterste te gaan. Natuurlijk sport je lekker buiten. De frisse lucht, het gras onder je voeten en de groene omgeving zorgen voor een heerlijk vrij gevoel. Tijdens een Bootcamp Exclusief training wordt gebruik gemaakt van de omgeving waar je traint. Je loopt over hellingen, op trappen, door bossen of kruipt door het zand. Daarnaast wordt er gewerkt met touwen, autobanden, zandzakken en elastieken.

Iedereen kan meedoen!

Aan Bootcamp Exclusief lessen kan iedereen meedoen op zijn/haar niveau. Onze instructeurs helpen je op een verantwoorde manier de training op te bouwen. Er wordt intensief gewerkt aan conditie en kracht, waardoor je gezonder, slanker en sterker wordt.

Maak gratis kennis met Bootcamp Exclusief bij The Training Club

Ontdek Bootcamp Exclusief en doe een proefles mee! Vul het formulier hieronder in en probeer de groepslessen een week lang gratis uit.

Contact

The Training Club
Langewijk 366
7701 AR Dedemsvaart
0523-612478


The Training Club Zwartewater
Sisalstraat 60
8281 JK Genemuiden
038 385 9042
 • Leuke en gezellig sportschool. Gezellige sfeer en vriendelijk personeel.

  Leon
 • Een hele aangename sfeer hangt er bij The Training Club en echte feel good motivatie begeleiding en goeie tips. Top Club!

  Julien
 • Geweldige sportschool met super apparatuur!! Begeleiding is ook top!

  Mark
 • Wat een geslaagde metamorfose! Super mooi, licht en ruim en ontzettend mooie fitness apparaten. Top!!

  Margaret
 • Ik merk dat ik trouw blijf komen, door de fijne begeleiding. Sporten bevalt me prima!

  Sandra
 • De eGym training is elke keer een persoonlijke uitdaging. En het werkt!

  Gert

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.