BEDRIJFSFITNESS

Fitte werknemers zijn minder vaak ziek en productiever op de werkvloer. Bedrijfsfitness bij The Training Club helpt medewerkers gezonder te leven.

Wat is bedrijfsfitness?

Werknemers die sporten bij The Training Club worden begeleid volgens onze drie pijlers: beweging, voeding en ontspanning. Na werktijd sporten zij onder leiding van een fitcoach, volgens ze een groepstraining of ontspannen ze in een yogales. 

Wat kost bedrijfsfitness?

Je kunt je werknemers laten sporten, zonder zelf kosten te maken. Bovendien kan de werknemer door fiscale voordelen meer dan 50% van het lidmaatschap besparen. Maak een afspraak met een sportadviseur om de mogelijkheden te bespreken. 

Starten met bedrijfsfitness?

Ben je werkgever en vind jij het ook belangrijk om de fysieke en mentale gezondheid van je werknemers te stimuleren? Vul dan het het formulier hieronder in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Contact

The Training Club
Langewijk 366
7701 AR Dedemsvaart
0523-612478


The Training Club Zwartewater
Sisalstraat 60
8281 JK Genemuiden
038 385 9042
 • Leuke en gezellig sportschool. Gezellige sfeer en vriendelijk personeel.

  Leon
 • Een hele aangename sfeer hangt er bij The Training Club en echte feel good motivatie begeleiding en goeie tips. Top Club!

  Julien
 • Geweldige sportschool met super apparatuur!! Begeleiding is ook top!

  Mark
 • Wat een geslaagde metamorfose! Super mooi, licht en ruim en ontzettend mooie fitness apparaten. Top!!

  Margaret
 • Ik merk dat ik trouw blijf komen, door de fijne begeleiding. Sporten bevalt me prima!

  Sandra
 • De eGym training is elke keer een persoonlijke uitdaging. En het werkt!

  Gert

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.