Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

Bedrijfsfitness voor Hardenberg

Ben jij op zoek naar een sportschool in Hardenberg waar bedrijfsfitness tot de mogelijkheden behoort? Dan raden wij je van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij The Training Club. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid aan om jouw mensen tegen een voor hen scherp tarief te laten trainen. Je bereikt daar meerdere doelen mee. Je zorgt ervoor dat je mensen beter in hun vel komen te zitten, waarna zij ook betere prestaties bij jouw bedrijf kunnen gaan leveren. Wij bieden niet alleen fitness aan voor het lijf, maar ook voor de geest. Ons Personal Power Plan is een unieke combinatie van fitness en personal coaching.

Bedrijfsvitaliteit in Hardenberg

Jij wil toch ook dat alle mensen die bij je werken zo vitaal mogelijk zijn? Dan is het goed om de mogelijkheden op het gebied van bedrijfsvitaliteit die wij te bieden hebben eens door te nemen. Zo vind jij vanzelf een programma dat jij aan je mensen aan wil bieden. In onze programma’s vind je een combinatie van krachttraining en personal coaching. We denken dat dit een prima combinatie is om ervoor te zorgen dat jij en je mensen gelukkiger en vitaler worden. Je krijgt bij ons dan een eenvoudig te volgen circuittraining, met motiverende ondersteuning door onze Life Coaches.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.