Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

Bedrijfsfitness in Genemuiden

Heb jij een bedrijf en wil jij je mensen de mogelijkheid bieden om fitter te worden? Dan ben je bij The Training Club aan het juiste adres voor bedrijfsfitness in Genemuiden. Bij ons kan iedereen op een effectieve manier aan zichzelf werken. We gaan fysiek aan de slag met de mensen die bij ons komen trainen, maar we hebben daarnaast ook personal coaches klaar staan die jou en je mensen helpen om stappen te maken. Bij The Training Club werken mensen die graag samen met jou een plan opstellen dat als einddoel heeft om jou meerdere stappen te laten nemen. Wij bieden een unieke persoonlijke begeleiding en programma’s op maat.

Bedrijfsvitaliteit in Genemuiden

Als jouw personeel gelukkig is en goed in hun vel zit, dan zullen ze ook betere prestaties leveren voor je bedrijf. Daar komt bij: je mensen zetten zich altijd hard in voor je bedrijf, dan wil je toch ook dat zij zich prettig voelen. Hiervoor hebben we onze fitness voor bedrijven in Genemuiden opgezet. Kom met je mensen langs om lekker aan jezelf te werken. Lichaam en geest worden hier allebei goed getraind. We stellen voor iedereen een programma op maat op, aangezien niet iedereen dezelfde training nodig heeft. Je mag er hierbij altijd op rekenen dat er resultaten komen.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.