Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

Bedrijfsfitness in Dedemsvaart

Ben jij op zoek naar een specialist op het gebied van fitness in Dedemsvaart? Wil jij bijvoorbeeld met je bedrijf aan fitness gaan doen om ervoor te zorgen dat jouw mensen beter in hun vel komen te zitten en een betere conditie krijgen? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we bij The Training Club allemaal te bieden hebben. Je kunt je mensen via The Training Club een abonnement met korting aanbieden. Dit zal hen wellicht motiveren om ook met een trainer aan de slag te gaan om aan lijf en geest te werken. We hebben hiervoor bij The Training Club een uniek programma staan: ons Personal Power Plan, waarmee je binnen drie maanden al resultaten kunt zien!

Fitness voor bedrijven in Dedemsvaart

Bij The Training Club bieden we bedrijfsfitness in Dedemsvaart aan. Hiermee maak jij het je mensen mogelijk om deel te nemen aan een fitnessprogramma. Als jij dit je mensen aanbiedt, dan help je hen om beter in hun vel te komen zitten. Het voordeel hiervan is dat je mensen meer energie krijgen, zich beter voelen en zodoende ook betere prestaties zullen gaan leveren op hun werk. Uiteraard is het welzijn van je mensen voor iedere leidinggevende heel belangrijk. We raden je dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de uitgebreide informatie die wij over onze programma’s en methode voor je klaar hebben staan op deze website.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.