Personal Power Plan

OVER HET PERSONAL POWER PLAN PROGRAMMA

Het creëren van een gezonde en fitte leefstijl is de hoofdmissie tijden ons Personal Power Plan Programma. Afvallen, fitter zijn, meer energie of je lekkerder in je vel voelen.

Je gaat minimaal twee keer per week aan de slag met een workout, waarbij kracht, mobiliteit en focus op de proef worden gesteld. Daarnaast heb je per week een coaching moment, waarbij we jouw doelen onder de loep nemen. We leren je hoe je bewust wordt van bepaalde keuzes en patronen en de acties die daarbij horen.

Het Personal Power Plan Programma duurt 3 maanden. We werken aan voeding, training en coaching, waarbij je patronen doorbreekt en een transformatie ondergaat.

DIT IS WAT JE KRIJGT

 • PERSOONLIJKE INTAKE, NULMETING EN KICK-START

  We starten altijd met een nulmeting en kick-start, zo kan je precies je voortgang bijhouden en ontvang je alle materialen om te werken aan jouw doelen.

 • FOODAPP

  Onze Foodapp waarin op jou afgestemde dagschema’s staan, inclusief boodschappenlijsten. *Het is geen dieet.

 • WEKELIJKSE COACHING EN TRAININGSMOMENTEN

  Elke week heb je 1x een coaching op jouw doel en heb je 2x per week een functionele workout.

 • 100% COMMITMENT EN SUPPORT VAN JOUW PERSONAL TRAINER/COACH

  Wij zijn geen online service en werken met echt oprecht betrokken coaches. Zij staan voor jou klaar en helpen jou met het bereiken van je persoonlijke doelen. Persoonlijke aandacht is een grote focus voor ons.

Claim NU jouw PROEFMAAND bij The Training Club

Wil je The Training Club graag een keer proberen, maar weet je niet zeker of het bij je past? Claim dan nu snel jouw Proefmand! Wij zijn blij om jou te kunnen helpen om jouw doelstellingen te behalen.

Proefmaand aanvragen