Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

Afvallen in Hardenberg en omstreken

Vind jij dat het tijd wordt om af te vallen? Zit je niet lekker in je vel en heb je het idee dat dit komt doordat je te zwaar bent? Dan is het goed om eens langs te lopen bij The Training Club. Onze sportschool is niet alleen opgericht om jou fysiek aan je gestel te laten werken, maar ook mentaal. We denken dat jij niet effectief af kunt vallen als je hier mentaal niet de weerbaarheid voor hebt. Afvallen gaat meestal met vallen en opstaan, wij helpen jou om ervoor te zorgen dat je hierbij niet je doel uit het oog verliest. Voor afvallen in de regio Hardenberg ben je bij ons dan ook aan het juiste adres.

Afvallen voor Hardenberg

Als jij wil afvallen in Hardenberg, dan is het belangrijk om dit te doen met goede ondersteuning. Je kunt natuurlijk ook zelf proberen een dieet te volgen, maar het is makkelijker om dit te doen als je een stok achter de deur hebt. Laat The Training Club deze stok zijn! Wij hebben vele jaren ervaring met het opstellen van programma’s waarmee mensen hun ideale gewicht wisten te bereiken. We maken programma’s die realistisch zijn. Waarbij er niet alleen naar het fysieke, maar ook naar het mentale wordt gekeken. We hebben onze programma’s samen met een gedragspsycholoog ontwikkeld. We stemmen die af op jouw persoonlijke situatie, zodat het mogelijk is voor jou om hier goed aan te werken.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.