Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

Afvallen in de regio Genemuiden

Ben jij niet tevreden met je gewicht en wil je afvallen in Genemuiden? Dan is het goed om dit te doen met een personal coach van The Training Club. Het hele proces van afvallen is namelijk niet eenvoudig. Het gaat over het algemeen met ups en downs en dan is het moeilijk om door te blijven zetten. We raden je dan ook van harte aan om een afspraak met ons te maken om de mogelijkheden op dit gebied eens met ons door te nemen. We werken met programma’s die zijn opgesteld in samen werking met een gedragspsycholoog. We kiezen voor jou het programma dat het beste bij je persoonlijke situatie past en stemmen dit hier nog verder op af. Zo wordt afvallen in Genemuiden en je streefgewicht halen een stuk makkelijker.

Aan de slag met afvallen in Genemuiden

We vinden het belangrijk om jou goed te helpen met gewicht te verliezen. The Training Club is een sportschool waar wordt gewerkt met speciale programma’s, die zijn gestoeld op een viertal pijlers. Deze pijlers zijn gedrag, voeding, training en herstel. Als deze pijlers goed op elkaar zijn afgestemd is het daadwerkelijk mogelijk om goed af te vallen. Zeker als je een van onze coaches bij jou in de hoek hebt staan, die je motiveert en eigenlijk ook fungeert als een stok achter de deur. Wil je hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om je vragen aan ons te stellen. We kunnen dan ook een afspraak met je maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.