Slide 1
Slide 2
Slide 3
previous arrow
next arrow

De leukste boutique club bij jou in de buurt

Een unieke cardio, kracht- en flexibiliteitstraining met betrokken Lifestyle Coaches. Ervaar een exclusief club gevoel in een ongedwongen sfeer. Welkom bij The Training Club.

Dit staat je te wachten:
✓ Sfeervolle boutique club’s
✓ Betrokken Lifestyle Coaches
✓ Onboarding van 90 dagen
✓ Workouts van 30 tot 45 minuten
✓ Digitale app en ondersteuning
✓ All inclusive lidmaatschappen

Wat is er zo bijzonder trainen bij The Training Club?

Krachttraining is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle. Om krachttraining op een ontspannen manier in jouw dagelijkse leven te integreren, maken we de workout zo ongecompliceerd mogelijk:

✓ Snel en eenvoudig te volgen circuittraining
✓ Intelligente, effectieve trainingsprogramma's
✓ Motiverende ondersteuning van je bekwame en betrokken Lifestyle Coach
✓ Gecombineerd met een flexibiliteitstraining
✓ Private gym gevoel door een gelimiteerd aantal leden

Past The Training Club bij mij?

✓ Je wilt op een eenvoudige manier je cardio, kracht en flexibiliteit verbeteren?
✓ Je wilt een korte en effectieve training die past in jouw dagelijkse leven?
✓ Je wilt niet alleen in het begin maar altijd persoonlijk begeleid worden?
✓ Je wilt liever met gelijkgestemde mensen trainen die dezelfde fitnessdoelen delen?
✓ Je wilt een gezellige sfeer zodat je je altijd op je gemak voelt?
✓ Je wilt je voortgang op een duidelijke en overzichtelijke manier bijhouden?

Dan vormen wij een perfecte match!

Afvallen in de regio Dedemsvaart

Afvallen is niet eenvoudig. Het lijkt alsof je dit zelf wel kunt doen. Wat gezonder eten, een beetje meer bewegen, dan moeten die kilo’s er toch wel afvliegen? Mensen zijn teleurgesteld als het dan niet lukt, maar het is ook geen eenvoudig proces. Het is beter om samen met een ervaren coach aan de slag te gaan, die ervoor zorgt dat jij echt aan je gewicht kunt gaan werken. Die fungeert als een stok achter de deur en die samen met jou een programma opstelt waarmee afvallen in Dedemsvaart straks echt mogelijk is. Bij The Training Club vind je deze coaches, die veel ervaring hebben en door de jaren heen al heel wat mensen geholpen hebben.

Wil jij afvallen in Dedemsvaart?

Heb jij het gevoel dat je te zwaar bent en dat dit je belemmert in je leven? Dan is het goed om eens om tafel te gaan zitten met een van de personal coaches van The Training Club. We bekijken jouw persoonlijke situatie en stellen aan de hand hiervan een plan op dat helemaal op jouw situatie is afgestemd. We letten daarbij niet alleen op het fysieke, maar zeker ook op het mentale aspect. We zorgen er door middel van onze personal coaching voor dat jij mentaal weerbaar wordt. Zo heb jij de kracht om stappen te blijven nemen, zelfs als je in een mindere fase terechtkomt.
Lees meer

Wat vertellen leden over ons

De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken The Training Club voor mij de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Zéker de moeite waard om zelf te ervaren.

Johan

Vandaag de tweede training gehad en ik ben erg enthousiast! Het idee dat je een complete workout doet in korte tijd en de mogelijkheid om ook even lekker een cardiotraining eraan vast te plakken. Zéker de moeite waard om het zelf te ervaren.

Beau

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.

PLAN JOUW PERSOONLIJKE PROEFSESSIE IN

Op zoek naar een exclusieve, sfeervolle club met echte persoonlijke aandacht? Ervaar zelf het verschil door een persoonlijke en vrijblijvende proefsessie in een van onze club’s te plannen.